2777
2789
عنوان

متوجه خیانت همسرم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7071 بازدید | 214 پست
سکوتت بیشتر از همه دخترت رو آزار میده ببین لحظه هایی که شوهرت با اون خانم صحبت میکنه چقدر اذیت میشه.

میدونم خیلی داره اذیت میشه همین که از در میام بدو بدو میاد مامان یه کاری بکن به اون خانمه زنگ بزن با بابا حرف بزن لی من نمیتونم همچین کاری بکنم من اگه بخوام کاری بکنم باید کاری بشه که این قضیه تموم بشه نه که فقط روی شوهرم تو روم باز بشه

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

سکوتت بیشتر از همه دخترت رو آزار میده ببین لحظه هایی که شوهرت با اون خانم صحبت میکنه چقدر اذیت میشه.

میدونم خیلی داره اذیت میشه همین که از در میام بدو بدو میاد مامان یه کاری بکن به اون خانمه زنگ بزن با بابا حرف بزن لی من نمیتونم همچین کاری بکنم من اگه بخوام کاری بکنم باید کاری بشه که این قضیه تموم بشه نه که فقط روی شوهرم تو روم باز بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا منم بهش گفتم ، گفتم که فک میکنم زنت منبع درامدته! وگرنه منطقیش این بود که بهت بر بخوره و غیرت ...

خوبش کردی مردیکه حرامزاده رو

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
میتونی دوربینهای یونسکو چک کنی یا مثلاً شنود بذار تو بوتیک

تو بوتیکمون نمیاد چون فروشندهای داریم که آشنامونه و اونجا از این غلطا نمیتونه بکنه منظورش از بیا سر کار سر کاریه که گفتم یک ماهه داره میره

چرا اصل قضیه رو ول میکنید میچسبید به فرع !!! اون بدونه یا نه . این چی ؟! مردی ک به زندگیش پابند نباش ...

دقیقاً به نظر شما من چیکار کنم

با خانومه صحبت کن .یعنی چی چرا مردای کثافت خیانت میکنن زنشون مظلوم میشه ولی برعکس بوددزنه رو اعدام م ...

آره آخه پرخاشگری عصبانیت تو زندگی مشترک خودشو نشون میده وگرنه اگه اون موقع به منم نشون میداد زنش نمیشدم

آقا این قدر به دهنتون راحت نیاد طلاقطلاق خیلی سختهمخصوصا ایشون ازدواج دومش هست

داره حرف از خیانت میزنه

وقتی مطمئن بشه

بهترین راه حل طلاق

نمیتونه بره بغل ی مرده هرزه ک خیانت کاره بخوابه ک

مریضی بگیره ازش

ازدواج یعنی زندگی مشترک

این دیگ میشه عشق ۳ نفره

انتظار دارید طلاق نگیرن مردا پرو تر از اینی ک هستن بشن؟

زنایی امثال شما مردارو پروو کردید

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

میدونم خیلی داره اذیت میشه همین که از در میام بدو بدو میاد مامان یه کاری بکن به اون خانمه زنگ بزن با ...

ببین عکس العمل تو بستگی به شناختت از شوهرت داره.شوهرت چقدر زندگیشو دوست داره؟چقدر ازت حساب میبره؟چقدر از ریختن ابروش میترسه؟چقدر به ارامش بچههاش حساسه؟اگه اینا یه ذره هم واسش مهم باشه تا بهش بگی فهمیدی به غلط کردن میوفته و زنه رو ول میکنه

به روی شوهرت نیار ..به زنه هم زنگ بزن ولی با خط خودت نباشه تهدیدش کن و الکی بگو ادرست رو دارم

بگو اینبار فرصتت میدم بار بعدی میام آبروت میبرم ..

اگه شمارشو بدی کسی اینکار رو کنه برات بهتره ..

کسی که شوهرت شمارشو نداشته باشه ..

اونا هم سردرگم میشن که این کی بود از کجا فهمیده و فلان ..

تو هم تو خونه خیلی با شوهرت مهربون باش و محبت کن اصلا به تو شک نکنه ..

زنه دمش میزاره رو کولش فرار میکنه

برداشتم ولی نمیدونم کار درست چیه باید بهش زنگ بزنم باید با شوهرم صحبت کنم اید بیخیال بشم اصلاً نمیدو ...

به نظرم اولین کاری که میکنی این باشه که آدرس خانمه رو پیدا کنی تا بتونی به شوهرش دسترسی داشته باشی، بعدش تهدیدش من که اگه ادامه بده به شوهرش میگی ، همسرتم یک جوری بترسونش و شرمنده کن حالا چجوری دیگه خودت باید با شناختی که از همسرت داری راهشو پیدا کنی چون میگی همسرت عصبیه من نمیتونم نسخه بپیچم خودت باید ببینی چکار کنی که تازه عصبی بازی در نیاره و طلب کار نشه

اگر متاهل هست که مطمئن باش اتفاقی نمی افته باباهمسرت همین قدر می فهمه نمی تونه با زن متاهل باشهچشم ب ...

من متوجه حرف تو هستم میگم قصد خودمم همین بوده ولی واقعاً راحت نیست مه بار زندگی الان رو دوش منه رسیدگی به بچهها. مغازهای که همسرم به خاطر شغل دومش دیگه نمیتونه بره و من باید جاش باشم ن همه این تلاشا رو دارم میکنم به خاطر اینکه یه زندگی خوب داشته باشیم نه اینکه همسرم بیاد خونه بگه خیلی خستم از من انتظار محبت داشته باشه انتظار داشته باشه ماساژش بدم آخر شب بهش برسم صورتی که من میدونم تو از صبح داشتی چت میکردی

من تصمیمم همچین چیزی بود که این چند روز به روی خودم نیاوردم و سعی کردم رابطمو گرمتر از قبل بکنم ولی ...

می دونم سخته

ولی اگر به روش بیاری ، زندگیت رو تموم شده بدون.

هر وقت خواستی طلاق بگیری، به روش بیار

من کاملا درکت می کنم که می خوای این زندگی ادامه دار بشه به خاطر همین میگم به روش نیار و بشین عادی زندگیت رو بکن

ببین استارتر اولش معمولا به صورت حرف زدنه رفته رفته علاقه و محبت بیشتر بشه این قضیه بدتر میشه

باید جلوش رو بگیری

هر اقدامی که انجام بدی ی سری عواقب داره ی سری مزایا

کاری نکنی ممکنه کار با جای باریک بکشه

ب زنه بگی ممکنه طرف دیگه نزدیک شوهرت نیاد از ترس شوهرش ولی به همسرت بگه دعوا بشه تو زندگیتون

خیلی سخته نمیدونم این مردا چرا اینجوری میکنن وقتی زندگیشون خوبه وقتی محبت میبینن از زنشون چرا ازین حرکات میزنن

چیزی به نامت هست؟

از لحاظ شغلی توانایی مالی مستقیم داری؟

چون اگه شوهرت آدم نشه و به این حرکاتش ادامه بده میتونی تحمل کنی؟