2777
2789
عنوان

متوجه خیانت همسرم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7072 بازدید | 214 پست
میتونی شماره اون خانم رو از گوشی شوهرت برداری؟

برداشتم ولی نمیدونم کار درست چیه باید بهش زنگ بزنم باید با شوهرم صحبت کنم اید بیخیال بشم اصلاً نمیدونم کار درست چیه فقط میدونم من قبلاً یه تجربه شکست داشتم قرار نیست الانم جدا بشم تا بشه شکست همین الانم این فکر و خیال برام مثل شکست واقعی میمونه دارم از پا در میام

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیادم بی بخارنیست که زنه وقتی شوهرش حمام هست یا بیرونه غلط زیادی میکنه فکر کنم امیدی باشه دل همه پ ...

به نظر شما چیکار کنم

شمارشو دارم اول قصدم این بود که ساعت ۹ شب که همسرم نیست و احتمال زیاد همسر اون خانم خونه است هش زنگ ...

اول یکم سعی کن با محبت و تفریحات دوتایی و شیطونی های اول ازدواج حتی شده یه مناسبت الکی پیداکن یک شب هتل رزرو کن البته زیاد طولش نده خدایی نکرده رابطمون عمیق بشه یا وابسته بشن اگر نشد تیر اخرو بزن توکل به خدا مشاورهم بری خیلی خوبه

اینکه این خانم متاهله و یه دختر داره و از پیاما معلوم بود وقتایی که میره همسرش حموم ا خونه نیست با ه ...

پشمام زنه متاهله چقدر اینا خرن خاک تو سرشون

ببین ایشالا که فقط در حد تصویری باشه ولی به نظر من فعلا با شوهرت نزدیکی نداشته باش معلوم نیست که. چیکار کرده یا نکرده برای حفظ سلامتیت

و اینکه ما کاربرای نینی سایت سعی میکنیم کمکت کنیم ولی هیشکی اندازه مشاور و وکیل نمیتونه کمکت کنه

عزیزم قرار نیست بگیرتش یه لذت زودگذره چون زنه هم متاهله و بچه داره ی من نمیتونم اینو قبول کنم که من ...

خوب ببین اعصاب خودت خورد نکن

با زن متاهل شاید فقط حرف زده

بدون ارزش نداره اعصابت خورد کنی

من عکس فرستادم تمام چتارو فرستادم حتی ویس و ویدئو زنشو براش فرستادم که برای شوهرم فرستاده بود روز و ...

خب دیگه مشخصه مرده هم از جیب زنه میخوره هردو اینکاره ان

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
من به شوهره طرف گفتم شوهره واسم خط و نشون کشید که پیداست میکنم و فلان میکنم و ... تازه من با مدرک به ...

فکر نمیکنم شوهر اون اینجوری باشه خودش که نوشته بود شوهرم سرده بهم توجه نمیکنه و من کم آوردم از نظر عاطفی

من عکس فرستادم تمام چتارو فرستادم حتی ویس و ویدئو زنشو براش فرستادم که برای شوهرم فرستاده بود روز و ...

تازه من خیلی مودبانه بهش گفتم حتی ازش خواهش کردم که منطقی باشه و آسیبی به همسرش نزنه ( فک میکردم غیرت داره و ممکنه زنشو کتک بزنه) اما در کمال ناباوری دیدم گفت تو زورت گرفته شوهرت ولت کرده و کلی فحش داد!

رحمت به شیر مادرت این خیلی عالی بود من وقتی متوجه خیانت شوهرم شدم وبخشیدم دمش درازترشد وخودش محتاط ت ...

من از همین میترسم یخوام همین یه ذره حیاییم که داره و قایم میکنه از بین نره ولی اینم نمیخوام که همیشه تن و بدنم بلرزه که الان کجاست الان با کیه همه اعتمادم از بین رفته

من از همین میترسم یخوام همین یه ذره حیاییم که داره و قایم میکنه از بین نره ولی اینم نمیخوام که همیشه ...

یکاری کن سعی کن بفهمی طرف مقابلت کیه وباهاش تماس بگیری وتهدیدشم کنی اما هیچوقت به رو شوهرت نیار اونم دهن وانمیکنه اما همیشه ترس اینو داره که تو زیر نظر داریش

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴