2777
2789
عنوان

متوجه خیانت همسرم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7071 بازدید | 214 پست

اینکه این خانم متاهله و یه دختر داره و از پیاما معلوم بود وقتایی که میره همسرش حموم ا خونه نیست با همسرم چت میکنه. من کسیو ندارم که حقیقتاً ازش مشورت بگیرم زدواج دوممم هست و اصلاً دلم نمیخواد که به جدایی فکر کنم مخصوصاً که پای دو تا بچهها در میون ه. اما اینم درست نیست که من سرم گرم زندگیم باشه ولی اون بره پی عیاشی و خوش گذرونی و ن چیزا و من فقط بترسم از اینکه این زندگی تموم بشه و بچههام بیپناه بشن... چند روز اولی که فهمیدم تو خونه خیلی حالم بد بود و همسرم متوجه رفتارام شده بود ی میپرسید چی شده نگفتم بهش ولی دست خودم نبود نگاههامو رفتارام و اینا همه بهش فهمونده بود که یه چیزی هست این وسط. موفقم بود سعی کرد که دیگه نه کسی نفهمه اسم خانم رو تو گوشیش عوض کرد خیلی رعایت میکرد اونقدر که من فکر کردم تموم شده ولی دیروز که از سر کار اومدم خترم گفت که مامان دوباره داشت تصویری تو اتاق با یه خانم صحبت میکرد همون خانم بود من شمارشو دیدم و بابا بهش گفت که میتونی بیای سر کار من ببینمت

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه این خانم متاهله و یه دختر داره و از پیاما معلوم بود وقتایی که میره همسرش حموم ا خونه نیست با ه ...

تا توی مراحل اولیه است یه حرکتی بزن شماره زنه رو بردار تهدیدش کن ولی قبلش شماره وآدرس شوهرش رو بفهم بتونی تهدید کنی به شوهرش میگی

نر های عوضی وقدر نشناس رونمیشه نادیده گرفت ولی الهی امین

اونا که کلا ذلیل عالمن اگه نبودن یه هرزه ی همه جاروی دستمال رو به خانم پاک خونشون ترجیح نمیدادن

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
دیگه این یه تلنگر شده که مواظب باشی

مواظب چی باشم.. سرم به زندگیم گرم بود کر میکردم اونم سرش به زندگیش گرمه

به نظرم اگر می خوای زندگیت رو ادامه بدی، به رو نیار.

یه داستانی بود که از رو واقعیت نوشته بودن و جالب بود.

استان این بود که

یه روز مردی فوت می کنه و موقع خاک سپاری، زنش که بالا سر قبر همسرش در حال عزاداری بود، یک خانم دیگه ای میاد و بلند بلند می گه عشقم چرا رفتی؟ من بی کس شدم و از این مدل حرف ها

زن مرحوم اصلا تعجب نمی کنه

بعد اون یکی زن بهش می گه ، من ده ساله صیغه همسرت هستم

و زن مرحوم هیچی نمی گه و بازم تعجب نمی کنه

زن صیغه ای حرصش درمیاد و می گه چرا ناراحت نشدی؟

زن مرحوم میگه عین این ده سال می دونستم که همسرم تو رو صیغه کرده ولی اصلا به روش نیاوردم و اصلا در رفتارم تغییری ایجاد نکردم به خاطر همین تمام و کمال خرج زندگی رو می داد و شب ها هم مقید بود که خونه باشه و چون نمی دونست که من می دونم،از ترسش زندگی عادی ما در جریان بود و اگر می فهمید که من می دونم، روش باز میشد و زندگی ما از هم می پاشید.

تا توی مراحل اولیه است یه حرکتی بزن شماره زنه رو بردار تهدیدش کن ولی قبلش شماره وآدرس شوهرش رو بفهم ...

انقدر دلم خنک میشه به شوهرش برسه این حرف ولی اغلبشون شوهراشون بی بخارن

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
کارت چیه نمیشه ولش کنی یا تایمشو روزانه کنید

کار من و همسرم یکی بود بوتیک داریم اونم که شیشه بعد از ظهر میاد خونه میاد مغازه دیگه تا اون بیاد مغازه دوباره من برمیگردم خونه که پیش بچهها باشم غذاشونو بدم صبح میخوام برم مدرسه

آخه روان بچه رو چرا بهم ریخته عشقم عزیزم گفته

اصلاً فکرشم نمیکنه که دخترم چیزی متوجه شده فکر میکنه بچه است حالیش نیست

زیادم بی بخارنیست که زنه وقتی شوهرش حمام هست یا بیرونه غلط زیادی میکنه فکر کنم امیدی باشه دل همه پاکان عالم خنک میشه به نظرم بی ش ر ف ه ا

من به شوهره طرف گفتم شوهره واسم خط و نشون کشید که پیداست میکنم و فلان میکنم و ... تازه من با مدرک بهش گفتم و ثابت کردم اما بازم بی غیرت بود !