2777
2789
عنوان

متوجه خیانت همسرم شدم

7057 بازدید | 214 پست

سلام نمیدونم اومدم درد و دل کنم یا ازتون راهکار بگیرم. هرچی که هست دارم میترکم فقط میخوام با یکی حرف بزنم. ۱۰ ساله که ازدواج کردیم دو تا بچه داریم ن توی شهر دیگه زندگی میکنم دور از خانوادم هم خودم هم همسرم ازدواج دوممون بود. همسرم عصبی طوره ا هیچکس نمیتونه ۱۰ کلمه بیشتر صحبت کنه حتماً دعواشون میشه تو همه بحثها حتماً صداش بالا میره و طرف مقابل ساکت میشه. چند روز پیش دختر بزرگم از سر کار که اومدم بهم گفت مامان یه اتفاق بدی افتاده ابا داشت با یه خانمی تلفنی حرف میزد هی به اون خانم میگفت عزیزم ی اون خانم بهش میگفت عشقم دخترم گریه میکرد و میگفت مامان بابا میخواد تو رو طلاق بده؟نمیدونستم چیکار کنم سعی کردم آرومش کنم و بگم اشتباه متوجه شدی. بعد گفت نه مامان با هم قرار گذاشتن بابا به خانمه گفت که بگو کی میای بیام ببینمت. بعد رفت بیرون ن شنیدم که داشتن پشت پنجره با هم صحبت میکردند. بهش گفتم شاید داری اشتباه میکنی ولی بازم اگه چیزی دیدی حتماً حواستو جمع کن بهم بگو. شوهرم یک ماهه که کارشو عوض کرده و ساعت کاریش یه جوریه که ۶ بعد از ظهر میاد خونه منم ۶ بعد از ظهر میرم سر کار تا ۹ شب. تقریباً همدیگرو نمیبینیم صبح قبل سر کار رفتنش شب موقع شام میبینم میبینیم همدیگرو. ولی وقتایی که میاد خونه یا روزای تعطیل که خونه هستیم هیچ پیام و تماسی من نمیبینم

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گوشی همسرمو چک کردم با اون اسمی که دخترم گفته بود زدم و دیدم آره با یکی داره ت میکنه توی واتساپ. و متاسفانه میدونید که امکان این نیست که تو واتساپ یکیو هک کنی چون واتساپ از گوشی اون پاک میشه و متوجه میشه که چون واتساپ از گوشی اون پاک میشه و متوجه میشه که یکی وارد حساب کاربریش شده. من فقط چتها رو خوندم و دیدم که اول اینکه رمز گذاشته ولی رمزشو زدم وارد شدم معلوم بود که آشناییشون خیلی تازه است متن پیامهاشون معلوم بود که چیز خاصی فعلاً بینشون نیست. همسرم بهش گفته بود که عکس بده اونم عکس از گالریش داده بود و همسرم نوشته بود که عکس اینجوری ازت نمیخوام میدونی چه عکسی ازت میخوام. البته من نمیخوام بگم که عکس س کسی ازش میخواسته چون همسرمو میشناسم میدونم که منظورش عکس یهویی و لایو بوده چون از عکسی از گالری بهش بدی خوشش نمیاد. یه چیز دیگه هم متوجه شدم

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

متاسفانه الان خیانت خیلی زیاد شده ایشالا که همسرت سر عقل بیاد وگرنه از تو کاری برنمیاد چون اصولا عزیزان خیانتکار فقط خودشون باید بخوان دیگه این کارو نکنن وگرنه تو قفس هم بزاریشون بازم کار خودشون میکنن

عزیزدلم خدا حفظ کنه دخترتو چقدر فهمیده است به نظرمن چندروزی بهانه کن سر کار نرو بمون خونه هم زیر نظرش بگیر هم به خودتو خونه وغذا وهرچی که لم همسرت هست توجه کن ان شاالله اگرهم چیزی هست از سرش بیفته

مرد که گناهی نداره جنسش فقط نره نراهم فکر میکنن به همه ماده های عالم محرمن من درعجبم چرا ماده ها به هم خیانت میکنن اگه خانوما مردارو پس میزدن دیگه هیچ خیانتی امکانپذیر نبود الهی زنای هرزه به زمین گرم بشینن الهی یه قاتل زنجیره ای همشونو لت وپارکنه

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

مرد عصبی زن سوم نمیگیره

چون این جور آدم ها زورشون میاد تقسیم محبت کنند

اگه یک هزارم درصد هم درست باشه ،این رو بدون اون زن خودش رو نفرین بارون کرده چون از شوهر تو براش شوهر در نمیاد

این جور مردها یک مدت که با این زنها گشتند حتی اگه طلا باشه ولش میکنند

چون گفتی عصبی هست

یه مانع درونی و دیوانگی درونی بهشون میگه این رو ول کن

شوهر تو برای همیشه مال خودت هست

اصلا حرص نخور

فقط محبت کن

همین

این مرد هر غلطی کنه.... ادامه دار نیست

اما بدبخت اون زنانی که خام این مردها میشن

احتمالا زیادی از شما دوره

احتمالا کمی توجه نیاز داره

احتمالا حال روحیش خوب نیست