2777
2789
عنوان

جاریم حاملس به همه گفتن الا من

| مشاهده متن کامل بحث + 4120 بازدید | 143 پست
خب چرا همه میدونن جز من مال شما فرق داره

عزیزم تو یه شرایطی هستی که بهت بگن یه جور ناراحت میشی چون فکر میکنن ممکنه اینطوری برداشت کنی که چرا وقتی مشکل تورو میدونستن اومدن بهت با شادی خبر دادن و خواستن دلتو بسوزنن. نگن هم ممکنه اینطوری برداشت کنی که آره فکر کردن من حسرت میخورم و آه میکشم.

خودمم تو یه مورد دیگه تو شرایط تو بودم برای همین حالتو خوب درک میکنم. اهمیت نده و از دکتر رفتنهاتم به اینو اون چیزی نگو.هرکی گفت چرا بچه نمیاری بگو شوهرم نمیخواد و خلاص.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم اما رفت اومدم باهاش زیاد نیست از مادرشوهر ناراحتم تا جاری به همه گفته به جز من

عقده ایی پنهان کارن توام هرچیزیتو بهشون نگو اتفاقا برات خوب شد توام میتونی پنهان کاری کنی بدون سختی

منو ریپلای کرده بودین متاسفانه تاپیک ترکید حتی نمیدونم چی گفته بودم ببخشید جواب ندادم

نه خواهش میکنم... تاپیک راجب اعتراضات تو تهران بوداستار گفت راست یا دروغه شما گفتی نه دروغه.. بعد گفتن داره تیکه میندازه... گفتی الان از متنم شات میگیرن گیر میدن بهم... منم گفتم شانس نداری 😅ینی دردسر میشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب چرا همه میدونن جز من مال شما فرق داره

خوب خیلی ها فکر کردن به اون نگفتم شده برام باعث اعصاب خوردی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خب حالا بدی به آدم دست میده واسه هر کاری اولین نفر منو میشناسم این جور خبرا من آخرین نفرم

تو هم واسه هر کاری ندو الکی ، ولشون کن ، نه قهر کن که بگن حسوده نه پیگیرشون باش دیگه ، وقتی هم بچه به دنیا اومد برو مثل مهمان کادوتو بده پاشو بیا، به شوهرتم نگو که فلانی حاملس ، بزار هر وقت خودشون خواستن بگن اگرم از تو پرسید بگو والا فکر کردم شاید دوس نداشته باشن تو بدونی اخه منم از خالت شنیدم ، خالت بنده خدا فکر کرد من میدونم که درموردش حرف زد

منم بچه دار نشدم همشششش دکترزنداییم که باردار شد همه میدونستن فقط ب من نگفتن🙁

خب خیلی کار بدی حتی اگه کسی منتظر بچه بود نباید جوری رفتار کنن طرف حالش بد سه اونم مثل بقیه حسرت بچه تورو نمیخوره هر کس به نوبتش کارش اصلا خوب نبود

یه صلوات بفرستید برام لایک کنید منم بفرستم براتون 🌱🤍

ببينهرچي عوض داره گله ندارهباور كن به نفعت شدسكوت كن و عادي باش نه تبريك بگو نه اخم كنفقط منتظر جبرا ...

قسم خوردم به کسی نگو ناراحتم شدن میگم منم مثل خودتون

یه صلوات بفرستید برام لایک کنید منم بفرستم براتون 🌱🤍

خب خیلی کار بدی حتی اگه کسی منتظر بچه بود نباید جوری رفتار کنن طرف حالش بد سه اونم مثل بقیه حسرت بچه ...

اره منم ناراحت شدم ولی چیکار کنم هرچی بگم یه چیز میچسبونن بهم

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری،،،این صبر که من میکنم افشردن جان است😢
اوناهم نباید مسائل زندگیشونو بتو بگن یا نباید بزارن به گوشت برسه عین خودت اونجوری دلخوری پیش نمیادبا ...

نگن من فضول زندگی دیگران نیستم سرم به زندگی خودم هست

حالا شما چرا ناراحت شدی؟!

وقتی شرایط دیگران رو نمیدونی لازم نیست اینقدر شدید واکنش نشون بدی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️