2777
2789
عنوان

جاریم حاملس به همه گفتن الا من

| مشاهده متن کامل بحث + 4121 بازدید | 143 پست
عزیزم تو یه شرایطی هستی که بهت بگن یه جور ناراحت میشی چون فکر میکنن ممکنه اینطوری برداشت کنی که چرا ...

آره منم همین کار کردم ولی بخدا کارشون بی شعوری بود

یه صلوات بفرستید برام لایک کنید منم بفرستم براتون 🌱🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه مادرشوهرم هزاراتفاق بیافته 1بار نمیگم چرا به من نمیگید به من چه اخه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
عقده ایی پنهان کارن توام هرچیزیتو بهشون نگو اتفاقا برات خوب شد توام میتونی پنهان کاری کنی بدون سختی

آره یه احساس شیطانی هم دارم جبران میکنم واسشون به موقع

چیزی از دست ندادم میگم چرا واسه هر کاری اولین نفر به من میگن این خبر چرا به من نگفتن

ببین اینجا یسری همیشه حق به ناحق میدن هر چی بگی تفکرشون اینه

یا شاید خودشون شبیه جاریتن

باید برعکس تاپیک میزدی میگفتی جاریم هفته میش دعوتم کرد ولی من هنوز بارداریمو ازش پنهان کردم همه میدونن جز اون بعد حقو به اون جاری که بیخبره و ازش پنهان کردن میدادن کلا ذهن یسری زنا همیشه در حال مخالفت و عذاب وجدان دادن به زنای دیگس

دیدی بعضیا طرف ناحقو میگیرن حرص بقیرو در بیارن یجور سادیسمم هست ضایع کردن کسیکه بهش نامردی و بی وفایی شده

چیزی از دست ندادم میگم چرا واسه هر کاری اولین نفر به من میگن این خبر چرا به من نگفتن

ببين ٤ سال پيش شبابه اين اتفاقات برا منم افتيد نه سر بارداري سر يه موضوع دينه ايي

ارلش ناراحت شدم توقع كردم

چمثل شما صدمو براشون ميزاشتم اما بعد هرشيار شدم

خودمو كشيدم كنار اروم اروم ذره دره

ادمشون كردم

مطمئن باش خدا دوستت داشته

تو هم واسه هر کاری ندو الکی ، ولشون کن ، نه قهر کن که بگن حسوده نه پیگیرشون باش دیگه ، وقتی هم بچه ب ...

نه شوهرمو میدونست بهش گفتم گفت فکر کردم تو میدونستی واسه همین نگفتم

ببین اینجا یسری همیشه حق به ناحق میدن هر چی بگی تفکرشون اینه یا شاید خودشون شبیه جاریتن باید برعکس ت ...

نه من تو اون شرایط میگفتم حق با استارتره

طرف دلش نمیخواد بارداری یا خرید خونه یا عروسی یا تولد بچشو به کسی بگه . اگر خودش توقعی نداشته باشه و تو زندگی بقیه هم دخالت نکنه هیچ مشکلی نیست و بقیه حق گله و ناراحتی ندارن

من خودم همین شکلی ام . هیچی به کسی نمیگم و دلمم نمیخواد از زندگی بقیه چیزی بدونم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

الان به نظرت به نفعت نشد اين حركت ميدونم ته دلت دلخور شدي فقط اميدوارم ندونن تو مسير بارداري و اقدام ...

نمیدونم فقط حالم خوب نیست

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 46 دقیقه پیش
2791
2779
2792