2777
2789
عنوان

جاریم حاملس به همه گفتن الا من

| مشاهده متن کامل بحث + 4120 بازدید | 143 پست
خب چرا همه میدونن جز من مال شما فرق داره

کدوم شهرین

اگر مسهدی دکتر نزهت موسوی فر برو

به خودت نگیر منم باردارشدم تا سه ماه فقط خواهرهام می دونستند

مادرم ومادرشوهرم فوت کردن به خانواده ی همسرم نگفتم چون احتمال سقط تا اخر سه زیاده

بعدهم نگفتند شاید ترسیدن دلت بشکنه ناراحت بشی غصه بخوری

الانم به روی خودت نیار انگار نمی دونی راحت

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم خدا انشاءالله دامنت رو سبز کنه به شما یه دو قلو بده .اونا دیدن شما هنوز بچه دار نشدی گفتن نکنه دلت بشکنه .همیشه مثبت اندیش باش.یه هدیه کوچولو بگیر برای جاریت.

خب چرا همه میدونن جز من مال شما فرق داره

عزیزم من خودم این اخلاقمه دوست ندارم یه چیزی که دیگران در حسرنش هستن رو کنم تو چشمشون حتما خانواده شوهرت خیلی دوستت دارن یا حداقل وجدانشون قبول نکرده به تو بگن که غصه نخوری

خب حالا بدی به آدم دست میده واسه هر کاری اولین نفر منو میشناسم این جور خبرا من آخرین نفرم

عزیزم فکر خوب کن ،شاید فکر کردن ناراحت میشی و غصه میخوری نگفتن،انشالله شما هم هر وقت به صلاحته دامنت سبز میشه،فکر دیگرانو نکن،اگر دیدیشو حرف بارداریش شد راحت تبریک بگو و اصلا حرف اینکه چرا به من نگفتی و نگو،شما آرامش تو حفظ کن هیچ چیزی به اندازه ی استرسو ناراحتی برای بدن بد نیست

این نیز بگذرد...

منم شرایطم مثل شما بود وقتی جاریم باردار شد همه میدونستن غیر از من .و خیلی ناراحت شدم فکر کردم شاید با خودشون فکر کردن من حسادت میکنم .تا اینکه مادرشوهرم گفت من اصلا نمیدونستم چطوری بهت بگم فکر کردم شاید غصه بخورم .منم گفتم اتفاقا خیلی هم خوشحال شدم و این حق طبیعی هر کسی هست که یه روزی بچه دار بشه و چرا من غصه بخورم