2777
2789
عنوان

جاریم حاملس به همه گفتن الا من

| مشاهده متن کامل بحث + 4120 بازدید | 143 پست

یک روز میاد که به این نتیجه میرسی که این مسائل بی اهمیت ترین افکاری بود که ذهنتو بخاطرش درگیر کردی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

میخاستن ناراحت نشی

بدتر گند زدن

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال اصلا بهش فکر نکن..

منو ریپلای کرده بودین متاسفانه تاپیک ترکید حتی نمیدونم چی گفته بودم ببخشید جواب ندادم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من تا بعد زایمان ضرورتی ندیدم هیچ کس بدونه حتی مادرم ولی خیلی ها به خودشون گرفتن ....

اوناهم نباید مسائل زندگیشونو بتو بگن یا نباید بزارن به گوشت برسه عین خودت اونجوری دلخوری پیش نمیاد

باید از تو پنهان کاری کنن

امیدوارم زودتر به آرزوت برسی

ولی منم به هیچکس چیزی نگفتم و نمیگم ، جز یکی از خاله هام

هرکی هم ناراحت شه برام مهم نیست

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نگفتن غصه نخوری

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

یا فکر میکنن تو حسودی یا چشمت شوره چشمش میزنی اگه همه میدونن تورو محرم نمیدونن یعنی باهات دشمنی و رق ...

نمیدونم اما رفت اومدم باهاش زیاد نیست از مادرشوهر ناراحتم تا جاری به همه گفته به جز من

یه صلوات بفرستید برام لایک کنید منم بفرستم براتون 🌱🤍

خب چرا همه میدونن جز من مال شما فرق داره

ببين

هرچي عوض داره گله نداره

باور كن به نفعت شد

سكوت كن و عادي باش نه تبريك بگو نه اخم كن

فقط منتظر جبران باش

نوبت شمام كه شد به هيچ كدومشون نگو

بعد گله هم بگو ديدم شما اين رسما رو نداريد سر بارداري فلاني