2777
2789
عنوان

خانومای با تجربه میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 47 پست
چرا عزیزم اینی که گرفتن مدلش خیلی قدیمیهخیلی فرق داره با امروزی ها

شاید پولش درحد همین لباسشویی بوده وگرنه قطعا خودشم دلش مدل امروزی تر میخواسته،میدونسته شمارو ببره شاید دست رو وسایل گرون وخارج از توانش بذارید،اون وقت شرمنده شه...درکش کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بودن باهام هم خودشون هم مادرشون

پس اعتراض کن حتما و بگو پس بده ب فروشنده خودم بیام انتخاب کنم یکی دیگه برداریم

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

هزینه اش نداشت عزیزم مجبور هم بودیم از یک جا برداریم دیگه مجبور شدم وسایل نازیبا بگیرم ولی کنار اومد ...

مامانمم میگه این چیزا مهم نیست پسفردا خراب میشه باید عوض کنی مهم خوشبختیه

ولی من خیلی مهمه برام نمیدونم چرا🤧

تو همان به دل نشسته ی منی،تا ابد🤍🫀 عشق من♥️🫂️🥹

اینایی که میگن استفاده کن چند وقت بعد عوض میکنی رو درک نمیکنم

ایران زندگی نمیکنید شما؟

تو این گرونی مگه میشه هر چند وقت یکبارروسیله عوض کرد؟!

من که دو ساله ازدواج کردم هنوز هیچ وسیله ای عوض نکردم که هیچ حتی یه وسیله کوچولو هم نتونستم اضافه کنم

عزیزم اگه تصمیم گرفتی نگه داری بدون تا جون داره باید ازش استفاده کنی 😅

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اهل کجایین ؟ چه رسمی هم دختر میدین هم کلی وسیله باش میدین والا ما کاملا برعکسه و دختر اصلا نیاز نیس ...

والا ما ترک تبریزیم

البته شهرستان های تبریز

ولی خب خود تبریزم همینطوره

مگر اینکه سالیان اخیر دیگه کسی عمل نکنه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

والا ما ترک تبریزیمالبته شهرستان های تبریزولی خب خود تبریزم همینطورهمگر اینکه سالیان اخیر دیگه کسی ع ...

منم جنوبیم،توشهر ماهم همه چیزو عروس میخره بغیر از تلویزیون یا وسایل صوتی تصویری

والا ما ترک تبریزیمالبته شهرستان های تبریزولی خب خود تبریزم همینطورهمگر اینکه سالیان اخیر دیگه کسی ع ...

عه خوشبختم گلی شنیده بودم این رسمتونو ،ولی واقعا رسم جالبی نیس به نظرم (با کمال احترام)

منم جنوبیم،توشهر ماهم همه چیزو عروس میخره بغیر از تلویزیون یا وسایل صوتی تصویری

کجای جنوبی؟ما اهوازیم اکثرا این رسمو نداریم اینایی هم که این رسمو دارم از شهر های دیگه اومدن اهواز

آره بودن باهام هم خودشون هم مادرشون

خب با نامزدت خصوصی حرف بزن اگه از قدیم نخریده کنار نزاشته و همین روزا خریده با توجه به توان مالیشون برین وسیله هارو عوض کنید فک نکنم تعویز نکنن اگه کامل شرایططون رو بگین

اگه هم چیزی که میخوای گرونه و توان اون نمیرسه و اینقد اصرار داری توهم هزینه ای بزار تا پول اون مدلی که میخوای اوکیی شه و بخرین

خب با نامزدت خصوصی حرف بزن اگه از قدیم نخریده کنار نزاشته و همین روزا خریده با توجه به توان مالیشون ...

ممنون که وقت گذاشتی عزیزم❤️❤️

تو همان به دل نشسته ی منی،تا ابد🤍🫀 عشق من♥️🫂️🥹