2777
2789
عنوان

خانومای با تجربه میشه بیاین

322 بازدید | 47 پست

منو بزارید جای دخترتون

درست راهنماییم کنید لطفاً❤️

چند تا وسیله که قرار بود آقای داماد بگیرن برای جهیزیه

بدون اطلاع من رفتن گرفتن حتی ازم نظر نخواستن که همچین چیزی خوبه یا نه بگیرم یا نه

مثلا فقط گفت ست و چه رنگی بگیرم گفتم سفید

رفته چندتیکه سفید گرفته

خب من نباید تایید بدم؟؟

خیلی ناراحت شدم راستش

بی انصافیه اگه بگم من هیچکدومو نمیخوام برو پس بده؟؟

حس بدی دارم واقعا

تو همان به دل نشسته ی منی،تا ابد🤍🫀 عشق من♥️🫂️🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری باید باهم میرفتید یا عکس میفرستاد

چی بوده اون وسیله ها؟

شاید نمیدونسته برات مهمه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

خودت با سلیقه خودت بگیر وگرنه تا مدت ها تو دعواها اذیتتون میکنه این مسئله یا موقع استفاده از اون وسایل اذیت میشید و غر میزنید و ممکنه بازم دعوا بشه عوض کن راحت شی این دوره زمونه کسی نیست که ندونه باید به سلیقه خانم و آقا باهم خرید بشه حتی انگشتر نشونم باز دخترو میبرن انتخاب کنه به نظرم ممکنه بهش گفتن خودمون بریم بصرفه انتخاب کنیم بذاریم تو کار انجام شده.

والا سمت ما صفر تاصد عروس میخره

اگه تیکه ای رو داماد متقبل بشه روچشم میذاریم نه بابا چه پس دادنی

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

اگر واقعا دوست نداری برو عوض کن و با احترام نظرت بگوولی اگر بدت نمیاد حالا چند سال دیگه عوض میکنی و ...

واقعا بدم میاد هیچکدوم سلیقه من نیستن

از طرفی دلم میسوزه واسش میگم ضرر میکنه اگه بفروشع چون اونا که پس نمیگیرن باید با قیمت کمتر به کسی بفروشن

سلام عزیزم

تو رو میذارم جای خواهرم

تو اون تاپیک که نوشته بعد از ۵ سال به هم رسیدیم نوشتهام.

با احترام و متانت باهاش صحبت کن، بگو دوست دارم با هم بریم خرید.

پیج روشن قاسمی هم فالو کن و خانم زیرک

حق داری باید باهم میرفتید یا عکس میفرستاد چی بوده اون وسیله ها؟ شاید نمیدونسته برات مهمه

لباسشویی مثلا

والا سمت ما صفر تاصد عروس میخرهاگه تیکه ای رو داماد متقبل بشه روچشم میذاریم نه بابا چه پس دادنی

ببخشید کجایی هستید؟

اگرهمسرت از جهیزیت ایراد بگیرهناراحت میشی؟

همونطور کاونحق نداره درمورد جهیزیه شما نظر بده بنظرمشمام سخت نگیری بهتره حالا چند وقت استفاده کحبعدا عوض میکنی دگبابتاینچیزا دعوا راه نندازید

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

واقعا بدم میاد هیچکدوم سلیقه من نیستناز طرفی دلم میسوزه واسش میگم ضرر میکنه اگه بفروشع چون اونا که پ ...

میدونم حسن درک میکنم منتها من زمانی که رفتیم وسیله بخریم و داماد باید میخرید مجبور بودم ی سری وسایل زشت بگیرم 😂چاره چیه