2777
2789
عنوان

مادرشوهر بی درک و شعور

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به امید خدا مادرشوهرت میمیره راحت میشی منم تاوقتی زنده بود خواب وخوراکم ازم گرفته بود الحمدلله سال 4 ...

😂میترسم تو خوابم ولم نکنه خوانوادشون طول عمر طولانی دارند متاسفانه مامان مامان بزرگ شوهر من هنوز موجوده

نه عزیزم راحت باش اگه بتونم کمکت میکنم

چند هفته بودی که ایست قلبی کرد؟ علائمی هم از قبلش داشتی؟ مثلا درد یا لکه بینی

آخه منم پنج ماهه باردارم البته با آی وی اف بخاطر همینم هست که شدیدا دچار وسواس شدم که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد و من بتونم صحیح و سالم بچمو بغل بگیرم و اینم بگم که هیچ علائمی ندارم نه درد نه لکه بینی حتی تازگیا حرکات ریزیم احساس می کنم

چند هفته بودی که ایست قلبی کرد؟ علائمی هم از قبلش داشتی؟ مثلا درد یا لکه بینی آخه منم پنج ماهه باردا ...

شما از تایم خطر گذشتی گلم دیگه به سلامتی رد میشی

من اپایلش طبیعی بود همه چی اما بعد یه دعوا تغریبا

من هفته ۸ درد شدید سینه یجوری که شب از دردش گریه میکردم درد مداوم و شدید شکم یجوری که نمیتونستم تحمل کنم آنقدر شدید این بود یهو همه چی قطع شد خونریزی قهوه ای شروع شد که سونو دادم و فهمیدم تمومه

😂میترسم تو خوابم ولم نکنه خوانوادشون طول عمر طولانی دارند متاسفانه مامان مامان بزرگ شوهر من هنوز مو ...

یاخدا پس 3تامادرشوهرداری ولی من هم فکرمیکردم عمرش طولانیه یه متوری خداخیرش بده زد بهش وهمه رو راحت کرد

کدومشون درک و شعور داره که ما تو نداره همشون یه جورین

چه راحت میگی بگو اکثرا. مگه خودت داداش نداری

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

خیلی بده سعی کن ازش دور باشی
من ماه هفتم بودم رفتم بازار یه زنی بهم گفت چند ماهته
گفتم هفت گفت واااای چقد شکمت پایینه خیلی خطرناکه مراقب باش منم حالم بد شد درجا اسنپ گرفتم خودمو رسوندم خونه 😤
من نمیدونم چرا بعضیا اینجوری ان آخه

الان بچه ات دنيا بياد قراره چه اتفاق بدي بيفته دختر من هشت ماهه دنيا اومد با وزن٢:٣٠٠تو دستگاه هم نرفت يه ماهش هم كه شد قشنك وزن بود اتفاقا بچه شل ولي هم نيود اين استرس از همه چي بدتره برو كاري كه بهت ارامش ميده انجام بده

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
😂 نمیدونم چرا اینجوری میکنه چند بارم شوهرم بهش گفته نگو بهش این استرس میگیره دست خودش نیست باز فقط ...

این عالیه ب خدا

حتی سرما خورد برو بشین بگو مامان اینجوری بود مرد

همسایمون اینجوری بود مرد چمدونم بقال سرکوچه اینجوری بود مرد😂😂😂

صبور ،مثل درختی که درآتش میسوزدوتوان گریختن ندارد

هدفش گند زدن به اعصاب تو نیست اگر ذاتا مهربونه ولی شعور اینو نداره تو این موضوع متوجه لاشه حرف نزنه شاید چون خودش تجربه زایمان زودرس داشته اینجور وسواس شده فکر میکنه هر ماه جدید حاملگی زایمان میکنی

بزار به حساب وسداس فکریش خودتو اذیت نکن اصلا