اگه رفتم مدرسه طردم کردن؟ البته فقط امتحان میدم و برمیگردم اگه بهم باز تهمت زدن و نتونستم از خودم دفاع کنم؟اگه رفتم تو جمعشون بی محلی کردن؟اگه پشتم بهم خندیدن؟
رو عزت نفست کار کن برو سراغ یچیزی که بهت حس ارزش میده بعدشم چیزای دیگه کم کم اعتماد بنفستم درست پیشه وقتی عزت نفس پیدا کردی و فهمیدی که ارزشمندی اعتماد بنفس خودش میاد
پر رو باش .. با قدرت حرف بزن حتی شده زورکی .. اونی که تو رو از بیرون نگاه میکنه نمیدونه زورکی داری ادای اعتماد به نفس داشتن رو در میاری ..فکر میکنه واقعا اعتماد به نفست۱۰۰هستش .. اونوقته که رفتارها باهات عوض میشه .. جوری میشه که اعتماد به نفس واقعی در تو به وجود میاد
اسیی از کلمه نمیتونم خیلی استفاده میکنی ... آماده ایی هر کس هر جمله ایی برای کمک بهت بگه .. فوری بگی نمیتونم .. سخته.. یک بار بگو میتونم .. محاله که جواب نگیر .. اصلا قاعده دنیا اینه که .. میخواهی و میشود... واقعا واقعا قدم بردار.. ویدیو های تمرین بیان .. روان صحبت کردن ..ازین چیزا ببین .. روی خجالت و روابط اجتماعیت تاثیر داره ..
اسی به سر و تیپت برس .. نه که بری ازین لباسای لش و پاره پوره بپوشی .. هر چی داری تر تمیز و شیک باش با همونا. .. ادکلن بزن ..به پوستت برس .. اینا همه تاثیر داره .. درس بخون عالی باشی..
خب درونگرایی احتمالا.ببین فقط خودت باش.با افراد مثل خودت معاشرت کن.بی محلی کنن؛ تحویلت نگیرن؛ بخندن ...
درونگرا بودن اذیتم میکنه و نمیخوام باشم روانم بهم ریخته و داغونمممم فقط اینو نمیخوام تحت هیچ شرایطی نشون بدم بلد نیستم ارتباط بگیرم هر چقدر به ظاهرم برسم بازم خودمو زشت حس میکنم