2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس ندارم اقا

209 بازدید | 27 پست

اگه رفتم مدرسه طردم کردن؟ البته فقط امتحان میدم و برمیگردم اگه بهم باز تهمت زدن و نتونستم از خودم دفاع کنم؟اگه رفتم تو جمعشون بی محلی کردن؟اگه پشتم بهم خندیدن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پر رو باش .. با قدرت حرف بزن حتی شده زورکی .. اونی که تو رو از بیرون نگاه میکنه نمیدونه زورکی داری ادای اعتماد به نفس داشتن رو در میاری ..فکر میکنه واقعا اعتماد به نفست۱۰۰هستش .. اونوقته که رفتارها باهات عوض میشه .. جوری میشه که اعتماد به نفس واقعی در تو به وجود میاد

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
پر رو باش .. با قدرت حرف بزن حتی شده زورکی .. اونی که تو رو از بیرون نگاه میکنه نمیدونه زورکی داری ا ...

واقا سختمه سختمهههه حتی درس نمیخونمم خیلی روم اثر گذاشته بخدا خوب نیست حالم

عاذی ساکت گوشه گیر اصلا خوب نیستم اصلااا لطفا یه چیزی بگو بهتر شم

خب درونگرایی احتمالا.

ببین فقط خودت باش.

با افراد مثل خودت معاشرت کن.بی محلی کنن؛ تحویلت نگیرن؛ بخندن توهم بخند باهاشون.بیخیال همه چیز به کتفت باشه.نیازی نیس هم رنگ جماعت باشی وقتی اذیتی

اسیی از کلمه نمیتونم خیلی استفاده میکنی ... آماده ایی هر کس هر جمله ایی برای کمک بهت بگه .. فوری بگی نمیتونم .. سخته.. یک بار بگو میتونم .. محاله که جواب نگیر .. اصلا قاعده دنیا اینه که .. میخواهی و میشود... واقعا واقعا قدم بردار.. ویدیو های تمرین بیان .. روان صحبت کردن ..ازین چیزا ببین .. روی خجالت و روابط اجتماعیت تاثیر داره ..

اسی به سر و تیپت برس .. نه که بری ازین لباسای لش و پاره پوره بپوشی .. هر چی داری تر تمیز و شیک باش با همونا. .. ادکلن بزن ..به پوستت برس .. اینا همه تاثیر داره .. درس بخون عالی باشی..

خب درونگرایی احتمالا.ببین فقط خودت باش.با افراد مثل خودت معاشرت کن.بی محلی کنن؛ تحویلت نگیرن؛ بخندن ...

درونگرا بودن اذیتم میکنه و نمیخوام باشم روانم بهم ریخته و داغونمممم فقط اینو نمیخوام تحت هیچ شرایطی نشون بدم بلد نیستم ارتباط بگیرم هر چقدر به ظاهرم برسم بازم خودمو زشت حس میکنم

درونگرا بودن اذیتم میکنه و نمیخوام باشم روانم بهم ریخته و داغونمممم فقط اینو نمیخوام تحت هیچ شرایطی ...

از کمبود اعتماد بنفسته. هیچیت نیس. یکی از دلایل کمبود اعتماد بنفس هم تو خونه موندن زیاده