2777
2789
عنوان

مادرشوهر بی درک و شعور

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 52 پست
عزیزم گفتی ۸ماهته؟ خب سواد ک داری خودت قشنگ بشین سونو هات رو بیار نگا کن حساب کن ببین تاریخ زایمانت ...

نه من هی بهش میگم دو هفته الی سه هفته دیگه طبیعی ام مدام دارم میگم از شش ماهگی دارم بهش میگم هر روز میپرسه چند هفته ای با آگاهی به اینا بازم میگه

الان میدونه من میخوام برم بیمارستان کجا میدونه هنوز ماما نگرفتم امروز رفته زنگ زده بیمارستان ته داهات که عروس من بیاد میشه پول ازش نگیرید یه بیمارستان که اصلا امکانات ندارن داغون ☹️ فقط بره بیاد به شوهرم بگه پول بده درک شعور منفی صفر

😂 نمیدونم چرا اینجوری میکنه چند بارم شوهرم بهش گفته نگو بهش این استرس میگیره دست خودش نیست باز فقط ...

وقتی گفت برو تو سالن بشین با حال بد به شوهرت بگو مامانت گفت اینطوری حالم بد شد میترسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی گفت برو تو سالن بشین با حال بد به شوهرت بگو مامانت گفت اینطوری حالم بد شد میترسم

شوهر من کلا ریلکس 😅

امروز هم میخواست بره سر کار منو گذاشت نوشتم که هروقت تنها منو میبینه اینجوری میکنه کسی باشه اصلا اصلا

مثلا من ناخن گذاشتم یبار خودم و خودش بودیم یهو برگشت گفت اینا که ناخن میزارن نجس هستند کثیفن لجنن🥲 زدم زیر گریه همونجا تا شوهرم اومد بهش گفتم گفت نه مامان جان من همچین چیزی نمیگم منو میشناسی که

بعضی وقتا بخاطر مادر شوهرم دلم میخواد از شوهرم جدا بشم

یه اشغال با همین مشخصاتشم من دارم دیگه سه ماهی یبار میرم خونش

من که برا زایمانم به شوهرم گفتم نیا

برا خونه ام بیام مطمئنم ده روز میخواد بیاد که نمیدونم اونو چجوری بپیچونمش نیاد هر فکری میکنم باز میبینم میاد😅 به بابام گفتم ترو خدا بیا که این نیاد گفت مرخصی نمیده بهم

گفتم بگم داداشم بیاد که این خجالت بکشه نیاد

به خدا جدی میگم بعد برا شوهرت بزار بگو دارم روانی میشم

همین الان زنگ زد زدم زیر گریه دیگه بهش گفتم😅 گفت صبر کن بیام خونه دیگه نمیزارم بری اونجا یکم قربونم رفت 😂 ولی فایده نداشت

عزیزم اولا که نگران نباش چیزی نمیشه مادرشوهرت نه دکتره نه از پیش خدا اومده

در ثانی 37 هفته به بعد جنین تکمیل و امکان زایمان هست، حتی اونایی که خودخواسته سزارین میکنن،37 هفتگی انجام میشه پس نگران نباش

I will always love you❤️💖💗

همین الان زنگ زد زدم زیر گریه دیگه بهش گفتم😅 گفت صبر کن بیام خونه دیگه نمیزارم بری اونجا یکم قربونم ...

افرین بگو من نمیگم حرفش اشتباهه فقط بیشتر استرس بهم نده روند زایمان زودتر بشه

2790
2778
2791
2779
2792