2777
2789
عنوان

مادرشوهر بی درک و شعور

1083 بازدید | 52 پست

من خیلی ناراحتم لطفا آرامش بدیین فقط

من مادرم فوت شده متاسفانه بیشتر تایم با مادرشوهرم زن خوبیه با محبت اما تیکه یهو میندازه بهت که گند می نه به مهربونی هایی که کرده بهت

اینا به کنار من باردارم بارداری قبلیم هم بخاطر ایست قلب جنین کورتاژ شدم خودم رفتم بیمارستان انجام دادم اومدم بعدش بهشون گفتم الان باردارم از ماه شش این زن شروع کرد تو شش ماه میرایی مثل عموش میشه نه یبار نه دوبار هیچی نمیگفتم بهش خونه گریه میکردم رفتم تو هفت ماه شروع کرد تو میزایی هفت ماه باز هفت تموم شد راجب هشت الآنم که بعد مدت ها زنگ زد چند بار به خودم وشوهرم که نهار بیاد خیلی وقت بود نمیرفتم بخاطر اعصابم گفتم باشه رفتم همین که لباسم در آوردم 😨 واییییییی شکمت اومده پایین تو امشب یا فردا زایمان میکنی بهش گفتم خدا نکنه هنوز زوده میگه نه بابا اینا شکمت پاییینه غذا که زهر مار شد به گلوم الآنم هرکار میکنم استرس انداخته به جونم 🥺 هی میگم توکل به خدا استرس الکی نداشته باش اما انگار قلبم نمیفهمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بخودت مسلط باش انشالله چیزی نمیشه سعی کن این ماه اخری دیگه نرو خونشون.. به حرفاش اهمیت نده. استرس ...

🥲 من نمیرفتم امروز بالای 20 ببار زنگ زد که فقط گند بزنه به حالم

واااااییییییی چقدر بیشعور

حق داری منم ماه های خیلی استرس داشتم

انتر اشغال

نگران نباش منم این روزا رو داشتم اینقدر استرس داشتم ولی سر موقع زایمان کردم

نیروی برتر به نامی پرودگار🤍😍ایمان داشته باش

عزیزم گفتی ۸ماهته؟ خب سواد ک داری خودت قشنگ بشین سونو هات رو بیار نگا کن حساب کن ببین تاریخ زایمانت کی میشه برنامه ریزی کن برای ساک بچه ات ک چیا قراره بزاری فکر کن تا استرس ازت دور بشه این چ کاریه نشستی با حرف مادرشوهرت ب خودت و بچه استرس وارد میکنی اخه

🥲 من نمیرفتم امروز بالای 20 ببار زنگ زد که فقط گند بزنه به حالم

خب به همسرت بگو بهش تذکر بده. واقعاا اون باید درک کنه دیکه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
کدومشون درک و شعور داره که ما تو نداره همشون یه جورین

😂 نمیدونم چرا اینجوری میکنه چند بارم شوهرم بهش گفته نگو بهش این استرس میگیره دست خودش نیست باز فقط وقتی منو تنها میبینم اینجوری میکنه کسی باشه اصلا کاری نداره

من میخوام اینبار مریض شد برم بیام بگم واییییی رنگ پریده مامان منم همین جوری شد فوت کرد تا بفهمه

دیگه باید یه جوری زهرشونو بریزن دیگه مثلا مادرشوهرمن گیر داده ک چون شکمت کوچیکه بچت دو کیلویی میشه د ...

وای خیلی حس بدی من همیشه لباس گشاد میپوشم که اصلا نبینه چون به همه جام گیر میده اینبار ماشین زود اومد لباس تیشرت جزبی بود اصلا نزاشت لباس در بیارم آنقدر حالم خراب کرده بخدا حالا هی میگم خدا نکنه من هفته دیگه تازه معاینه دارم باز هی میگه میخواستم با چاقو ریز ریزش کنم