2777
2789
نمیدونم چرا انگار یه فانتزی خاصی داری همش دنبال اینی تنبیه بدنی اتفاق بیفته تازه هم که عضو شدی خیلی ...

خواهش میکنم سوء برداشت نکن ......... من خودم الان به سن ازدواج و بچه دار شدن نزدیک هستم و همین باعث شده قضیه تربیت بچه برام مهم شده ...... از یه طرفم نسبت به درست و غلط بودن رفتار والدینم و بقیه والدین دیگه تردید دارم ...... من تا 6 سالگی تک فرزند بودم ........ من حتی قبل پیش دبستانی هم خوندن و نوشتن بلد بودم و هم دو جزء قرآن حفظ بودم و هم کلی شعر ...... و همه این ها حاصل دغدغه مندی و زحمات مامانم بود ....... ولی خوب قشنگ یادمه مامانم یه سرمشق بهم میداد یا یک سوره قرآن رو مشخص میکرد و خودش میرفت آشپزخونه به کاراش برسه ....... بعد یه مدت صدام میکرد میگفت مشقت رو بیار ببینم یا بیا فلان سوره رو برام بخون ....... اگه مشقم خوب نبود و بلد نبودم از حفظ بخونم یا بهونه گیری میکردم و میگفتم مشق و قرآن نمیخوام ..... همونجا کفگیر و مگس کش بغل دست مامانم بود و یه کتک حسابی بهم میزد ...... جوری که بعضی اوقات بدنمو کبود و زخمی میکرد ...... تازه کلی هم فحش ام میداد که بدبخت میخوای در آینده چه غلطی بکنی ...... فلانی بچه مردم رو ببین ..... نمیگم تشویق نبود ولی زور تنبیه حسابی میچربید روی تشویق ...... تازه بابام هم عین مامانم و حتی سختگیر تر و بیشتر اهل مقایسه بود

نمیدونم چرا انگار یه فانتزی خاصی داری همش دنبال اینی تنبیه بدنی اتفاق بیفته تازه هم که عضو شدی خیلی ...

خوب از یه طرف بعضیا میگن تنبیه و کتک زدن بده و باید با بچه حرف زد ........ از یه طرفم یه عده میگن که همه اون سختگیری ها بخاطر آینده خودم بوده ....... تازه میگن بچه کوچولو شیطون و بازیگوشه و زبون منطق نمی فهمه تا بشه باهاش صحبت کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم سوء برداشت نکن ......... من خودم الان به سن ازدواج و بچه دار شدن نزدیک هستم و همین باعث ...

الآن مثلا افتخار میکنید به این وضعیت؟

آدم بی سواد و بی کار باشه به از اینه که آسیب فیزیکی و روانی ببینه و احترام و منزلتش خورد بشه

ی مشت پدر و مادر نابخرد قدیمی نمیفهمیدن

چرا خیلی از آدمای به اصطلاح امروزی مثل شما هم هنوز کمی اون باورها رو دارن؟!

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

خواهش میکنم سوء برداشت نکن ......... من خودم الان به سن ازدواج و بچه دار شدن نزدیک هستم و همین باعث ...

عزیزم مامانت چقد بی رحم بوده.من یادمه مامانم یکی دوبار داداشامو کتک زد خودش رفت دکتر آرام بخش گرفت چون چند تا بچه هم قد داشت اعصابش ضعیف بود رفت دکتر با گریه گفت نمیتونم بچه هامو بزنم دلم نمیاد.آخه شبا مینشست گریه میکرد.یاد ندارم مامانم کتکم زده باشه .الانم من خودم خیلی رو درسو مشق بچم حساسم ولی هیچوقت انگشتمم بهش نمیخوره با تنبیه بدنی مخالفم شدید

عزیزم اونا مشکل دارن همه اینجوری نیستن منم اطرافم هزارتا آدم سن بالا هست خیلی مهربونن دست رو بچشونم ...

مشکل بیشتر از طرز فکرشون بود تا وضعیت روانی ........ مثلا تو سریال جواهری در قصر اوایل سریال مادر یانگوم کتکش زد و بعدش اواخر سریال خود یانگوم هم دقیقا بهمون دلیل و به همون روش دختر خودش رو تنبیه کرد ...... یه عده میگن نباید چرخه رفتار غلط والدین رو ادامه داد ....... یه عده هم میگن (( نباید از تربیت بچه غافل شد ...... و تنبیه بدنی هم جزئی از تربیت هست و گاهی لازمه ...... میگن که اصلا تنبیه بدنی یک مسئله دارای سابقه طولانی در تاریخ بشریت هست ...... کاملا عادیه و پیش میاد )) ........ همین چیز ها منو سردرگم کرده

چیو بخونم عزیزم؟؟

تنبیه بدنی یه بچه ی بیپناه اوج رذالت و سنگدلیه

هیچ دلیل و توجیهی هم قابل قبول نیست.

مادر و پدر شما هم در حق شما ظلم کردن و باید جوابگو باشن. شما هم یادتون باشه اگه در آینده به هررر دلیلی بچه اتون رو تنبیه بدنی یا حتی تنبیه روانی کنید ظالمید.

دیگه اینهمه پست گذاشتن نداره

بهتره با یه روانشناس صحبت کنید تا بار این عذابی که کشیدید سبک بشه.