2777
2789

نه فقط مامانم موهامو وقتی تو حموم بودیم خیس شونه میکرد موهام کنده میشد🤣😂😂

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متولد 83 هستی؟ معمولا دهه 60 به قبل اینطوری کتک میخوردن

من دهه هفتادیم حتی منم اینجوری کتک نخوردم

واقعا برای مادرت متاسفم

چجوری با عذاب وجدانش کنار میاد؟؟؟ بیچاره بچه ی بیپناه

وا مامانت پیرم که نیست چجوری اینجوری بودن فک کردم سنشون بالاست

کجای کاری ....... اغلب زن های اون ساختمون از مامانم جوون تر بودن بجز دو نفر که نهایتا 4 سال از مامانم بزرگتر بودن .......... طرز فکرشون هست ....... بخدا مامانم با زن های ساختمون خودمون و حتی زن های ساختمون های پشتی با مزاح و خنده نحوه کتک کاری بچه هاشونو واسه هم تعریف میکردن ....... تو همین خونه جدیدمون همسایه پایین مون دخترش رو سر یه چیز هایی مثل مدرسه رفتن کتک میزنه ........تازه این دختر بچه تک فرزنده ....... بعضی صبح ها صدای گریه دختربچه و داد و بیداد و دویدن های مادرش میاد

متولد 83 هستی؟ معمولا دهه 60 به قبل اینطوری کتک میخوردنمن دهه هفتادیم حتی منم اینجوری کتک نخوردمواقع ...

آره 83 هستم .......... والا اغلب بچه های اون محله دهه نودی بودن و کلی هم کتک میخوردن ....... ببین دهه شصت جنگ و ناامنی واسه پدر و مادر ها اعصاب نذاشته بود و الان هم این مشکلات اقتصادی همه رو مستاصل کرده ..........فقط الان خوبیش اینه که تعداد بچه های هر خانواده نسبت به دهه 60 کمتره و از این لحاظ والدین کمتر برای حفظ نظم خونه به کتک کاری متوسل میشن ......... هر چند اینم یعنی تنهایی بچه و محرومیت از هم بازی هم سن و سال و غرق شدن تو بازی های موبایل و کامپیوتر ..........یعنی بچه های هر دهه ایران هر کدوم شون به یه طریقی نسل سوخته هستن

وا مامانت پیرم که نیست چجوری اینجوری بودن فک کردم سنشون بالاست

بعدشم اتفاقا مادر وقتی سنش بالا باشه تجربه و صبرش بیشتر و انرژیش برای کتک کاری کمتره .......تازه بچه های بزرگترش تو کار خونه کمکش میکنن و کمتر خسته و عصبی میشه ........حتی ممکنه بچه های بزرگتر مانع تنبیه بدنی شدید بچه های کوچیکتر بشن ...... ناهید کیانی ( قهرمان تکواندو ) راست گفت تو تلوزیون وقتی گفت که مامانم به ما که رسید سنش از کتک کاری گذشته بود و من کمتر تنبیه شدم ولی بچه های بزرگتر خیلی سختی کشیدن ......... البته گاهی هم برادر و خواهر بزرگتر خودشون ظلم میکنن به کوچیکتر ها

متولد 83 هستی؟ معمولا دهه 60 به قبل اینطوری کتک میخوردنمن دهه هفتادیم حتی منم اینجوری کتک نخوردمواقع ...

البته یه چند باری ما گلایه کردیم و مامانم هم یه جورایی ابراز پشیمونی کرده و در جواب گفته که شرایط زندگیم سخت بود ( و واقعا هم وحشتناک سخت بود ) واسه همین دق دلی هامو سر شماها خالی میکردم ........... مامانم خیلی دلسوز و دغدغه منده ولی حیف زود از کوره در میره و زبون و دستش وله ......... ولی بابام که حتی بدتر از مامانم کتکم زده اصلا ابراز پشیمونی نکرده و حتی یه بار که دعوامون شد و من بابت این موضوع گلایه کردم گفت تازه کتکت هم زدم و این جوری بی خاصیت شدی ( منظورش پشت کنکوری موندنم بود ) اصلا باید بیشتر میزدمت icon

دهه 60 رو که اصلا نگوicon ....... مادر بزرگ سنگدل و وحشی من پشت دست مامانمو داغ کرده الان بعد 40 سال جاش مونده icon icon ............ مامانم میگفت بعد ناهار وقتی مادر بزرگ و پدربزرگم میخوابیدن مادربزرگم مامانمو تهدید میکرده که اگه از برادر و خواهر های کوچیکترت صدا در بیاد من تو رو کتک میزنم icon .......... هیچی دیگه مامانم میگه من هم با یه چوب وای میستادم بالا سر بچه های کوچیکتر جیک میزدن یا تکون میخوردن میزدم شونicon .......... 8 تا بچه بودن خانواده مامانم ......... جالب این که مامان و بابام هم بعد ناهار من و داداش کوچیکمو به ضرب مگس کش کنار دست خودشون میخوابوندنicon ........ اصلا همین کتک زدن تو حموم ......... مامانم قبل ما تو خونه مادرش برادر ها و خواهر های کوچیکترش رو وقت حموم کتک میزده icon

نه فقط مامانم موهامو وقتی تو حموم بودیم خیس شونه میکرد موهام کنده میشد🤣😂😂

یعنی اصلا نشده تو حموم یه آب بازی شیطنتی بکنی یا جیغ بزنی و داد و بیداد بکنی و بهونه بگیری و مامانت عصبی بشه کتکت بزنه؟

کجای کاری ....... اغلب زن های اون ساختمون از مامانم جوون تر بودن بجز دو نفر که نهایتا 4 سال از مام ...

عزیزم اونا مشکل دارن همه اینجوری نیستن منم اطرافم هزارتا آدم سن بالا هست خیلی مهربونن دست رو بچشونم بلند نکردن تا حالا

با خویشتنم خوش است.زین پس من و من...

عزیزم اونا مشکل دارن همه اینجوری نیستن منم اطرافم هزارتا آدم سن بالا هست خیلی مهربونن دست رو بچشونم ...

استثناء همه جا هست ....... ولی من هرچی دور و بر خودمو نگاه میکنم میبینم اکثریت قاطع والدین گاهی بچه هاشون رو تنبیه بدنی کردند

یعنی اصلا نشده تو حموم یه آب بازی شیطنتی بکنی یا جیغ بزنی و داد و بیداد بکنی و بهونه بگیری و مامانت ...

نه والا تو حموم آروم بودم بچگی شیطون یا شلوغی نداشتم

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

استثناء همه جا هست ....... ولی من هرچی دور و بر خودمو نگاه میکنم میبینم اکثریت قاطع والدین گاهی بچه ...

نمیدونم چرا انگار یه فانتزی خاصی داری همش دنبال اینی تنبیه بدنی اتفاق بیفته تازه هم که عضو شدی خیلی عجیبی

با خویشتنم خوش است.زین پس من و من...

نه والا تو حموم آروم بودم بچگی شیطون یا شلوغی نداشتم

ولی من اذیت میکردم . میخواستم تو حموم فقط آب بازی کنم از کف خیلی بدم میومد .......... الان هم عاشق شنا هستم ....... مامانم هم که وسواسی بود ......... تازه از همون حدود 4 یا 5 سالگی باشگاه هم میرفتم دیگه حتما باید یه روز در میون حموم میرفتم ......... اصلا همین باشگاه هم باعث میشد بابا و مامانم محکم تر و بیشتر کتک بزنن ...... پیش خودشون فکر میکردن این که تو باشگاه خودش مشت و لگد میخوره و عادتش شده ........ الان باید تو خونه وقت تنبیه حسابی درد بکشه تا ادب بشه

2790
2778
2791
2779
2792