2777
2789
عنوان

27سالمه ازدواج نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 103 پست

از هر پنج تا تاپیک من این تاپیک رو میبینم اینجا که تاپیک بزنی فایده نداره

برو درس بخون، برو دانشگاه ،برو سر کار ،توی اجتماع باش به وقتش قسمت میشه اینجا تاپیک زدن فایده نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برد بزرگی تو زندگی کردی که ازدواج نکردیدنبال اهداف پوچ نباشتو ازدواج هیچ خبری نیستصرف اینکه دور و بر ...

ینی خانواده و اطراف شما همه بدبخت شدن ک انقد نا امیدی؟! یکم دیدت رو فراتر ببر . همه هم این نیستن . چی بگم والا . ان شالله اگ محردی تا آخر عمر مجرد و راحت بمونی . اگرم متاهلی بزودی جدا بشی راحت ت مستقل ادامه بدی 🤷♀️ فقط حمله نکن . ک نخواهم خواند

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
برد بزرگی تو زندگی کردی که ازدواج نکردیدنبال اهداف پوچ نباشتو ازدواج هیچ خبری نیستصرف اینکه دور و بر ...

از کجا می دونی اونها نبوده

در جایگاهی بالاتر ایستادی

که احساس تاسف می خوری و سر نگون میدی

تو زندگی مجردی و تنهایی تنها و فقط پی دستاورد

از هر پنج تا تاپیک من این تاپیک رو میبینم اینجا که تاپیک بزنی فایده ندارهبرو درس بخون، برو دانشگاه ، ...

اره اینجا تاپیک زدن فایده نداره

هرکاری کنی فایدش ازاین سایت موندن بیشتره برات😂

ینی خانواده و اطراف شما همه بدبخت شدن ک انقد نا امیدی؟! یکم دیدت رو فراتر ببر . همه هم این نیستن . ...

دختره ی احمق..

با حرف گربه سیاه هایی امثال تو بارون نمیاد

تو اگه دعات میگرفت حال و روزت این نبود....

دختره ی کودن مریض..

شوهرت هیچوقت به روت نیاورده که بزرگتری؟؟چجوری آشنا شدین؟؟

تو دانشگاه آشنا شدیم

نه، چون خودش انتخابم کرده بود و از اول هم می دونست، در موردش هیچ وقت صحبت نکرد. تو همون دیدار اول، اولین چیزی که بهش گفتم، سنم بود ولی گفت هیچ مشکلی با این قضیه نداره

ولی خب خودم بعضی وقتها اذیت میشم به خصوص وقتی کسی به شوهرم میگه زن ذلیلی، میترسم اینجور وقتها به ذهن شوهرم خطور بکنه که نکنه چون من ازش بزرگترم اینطور میگن و اذیت بشه