2777
2789
عنوان

27سالمه ازدواج نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 103 پست
دختره ی احمق..با حرف گربه سیاه هایی امثال تو بارون نمیادتو اگه دعات میگرفت حال و روزت این نبود....دخ ...

چی شد ؟! چرا همه جات سوخت ! دودشم از همه جات در اومد . تو ک سکته میکنی ازدواج نکنی پس چرا زر میزنی جوجه

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
وااای چته ؟ یه دکتر اعصاب و روان برو با سواد ! ان شالله تا آخر عمرت شوهر نکنی مجرد بمونی . در ضمن .. ...

تو با پولت تهش به زنه رشوه بدی دیگه مزاحم شوهرت نشه

با دعای گربه سیاه بارون نمیباره🤣

وای خدا چقدر تو بدبخت عقده ای من خودم دارم میگم مستقل شو کار کن تحصیل کن بعد میگی تو دروبریات برا اینکه یکی خرجتونو بده دنبال ازدواجین؟🤣🤣

خب بی عقل کم عقل نادون من اگه ملاکم مثه تو بود که نمیرفتم کار کنم درس بخونم میشستم یکی بگیرتم بعد بهم خیانت کنه

حرفا تو که به چپمم نیست از عقده ای که داری اینو داری میگی

هم توی حرفه تحصیلم کار میکنم هم پولشو میگیرم چندنفر از بیمارانی مثه تورو خوبشون کردم ولی برا تو ویزیت رایگان مینویسم فقط بیا درمان شی مگرنه دلتم مثه.....سیاه میشه🙂↔️🤣

من اصلا اشاره ای به وضع مالیت نکردم فقط کفتم بیسوادی همین🙂↔️🙂↔️

خودت نتیجه گیری میکنی حرفامو؟نوش جونت🤣

اختلال های زیادی داری یکیش توهمه بیا پیشم قرص بدم بهت درمان شی بدون هزینه کار خیر میکنم😇👊

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی شد ؟! چرا همه جات سوخت ! دودشم از همه جات در اومد . تو ک سکته میکنی ازدواج نکنی پس چرا زر میزنی ج ...

خخخخخخخ

احمقی دیگه

دست خودت نیست مریضی

یه تایپیک بزن برای شفای خودت دعات کنن

هرچند مشخصه که مریضیت لاعلاج

... ایشاااا تو هم تا ابد حسرت شوهر به دلت بمونه

خدا خرش میشناخته بهش شاخ نداده.... خدا نخواسته پسر مردم بدبخت بشه

برو کمر به پایینت با سیفی جات خالی کن اگه اینقدر تو فشاری

خیلی داغووووونی

خیلی

خخخخخخخاحمقی دیگه دست خودت نیست مریضییه تایپیک بزن برای شفای خودت دعات کننهرچند مشخصه که مریضیت لاعل ...

این با من بود؟یا با تو بود؟

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

چی شد ؟! چرا همه جات سوخت ! دودشم از همه جات در اومد . تو ک سکته میکنی ازدواج نکنی پس چرا زر میزنی ج ...

زر تو میزنی اینقدر تشنه و محتاج شوهری🤣معلوم نیست کدوم ترشیده بخت برگشته ای هستی که فقط همون نیازته

حاضری کل چیزتو واسه اون بفروشی ابرو شرف همه چیز🤣

به قول این خانومی

حسرت شوهر به دلت بمونه ترشیده بی سواد

به هرکی میرسی روش ریپ میزنی کم مونده بگی من شوهر دوستم تو دخالت کن چون بدبختم چیزی برای ارائه از خودم ندارم میچسبم به پسر تا شاید از جانب اون یه چیزی نسیبم شد

پیکمی پرومکس🤣🤣

ینی خانواده و اطراف شما همه بدبخت شدن ک انقد نا امیدی؟! یکم دیدت رو فراتر ببر . همه هم این نیستن . ...

این شوهر دوست پیکمی بد ذاتو🤣🤣🤣

به هرکی میرسه میخواد نشون بده بجا خدا چیو میپرسته🤣🤣

دلم سوخت برات اسم سن شمارتو بگو چاپ کنم بزنم درو دیوار شهر به عنوان کیس ازدواج سفید

هم تو به خواسته و ارزوت برسی هم ما راحت شیم

این شوهر دوست پیکمی بد ذاتو🤣🤣🤣به هرکی میرسه میخواد نشون بده بجا خدا چیو میپرسته🤣🤣دلم سوخت برات ...

نه تورو خدا

حتی لیاقت ازدواج سفید رو هم نداره

باید یه سگ بخریم خودشم ببندیم بهتخت تا سگه قشنگ از خجالتش در بیاد و شبانه روز بهش خدمات بده..

کمر به پایین این سلیطه خیابونی خیلی تشنه هست ظاهرا

این جور سلیطه هایی پیدا میشناااا... که دهنشون باز می کنن بوی گندش همه جارو پر میکنه

با اون مغز نداشتشون که معلوم هست جاش با زور و پهن گوسفند پر شده اومده اینجا داره برای بقیه نطق میکنه

خلی مواظب باشید وارد زندگی هاتون نشن...

زر تو میزنی اینقدر تشنه و محتاج شوهری🤣معلوم نیست کدوم ترشیده بخت برگشته ای هستی که فقط همون نیازته ...

هرچی تایپیک داره دنبال شوهر فقط

و جالبه که هیچ کس گردن نمیگیره این روانی پوک مغز رو

خخخخخ
خخخخ

هرچی تایپیک داره دنبال شوهر فقطو جالبه که هیچ کس گردن نمیگیره این روانی پوک مغز روخخخخخخخخخ

اخ دقیقاااا گفتیااا😂😂

نه تورو خداحتی لیاقت ازدواج سفید رو هم ندارهباید یه سگ بخریم خودشم ببندیم بهتخت تا سگه قشنگ از خجالت ...

چه مثال خوبی زدی افرین دقیقا هرچی باشه فقط نر باشه میخواد حیوون باشه یا ادم

این از اون دسته پیکمیاییه که همونی که میدونیو میپرسته

یعنی دیگه پرومکس علاقش خیلی زیاده

اخ دقیقاااا گفتیااا😂😂

پای کار که هستم پای سیستم این سایت هم باز میکنم یکم درد و دل ملت می خونم یا حالا جوابی هم میدم

ولی بعضی وقتا می بینم رسما یه مشت حیوان مریض میان یه چیزایی میگن که آدم هنگ میکنه

مجبور میشم با ادبیات خودشون و در سطح خودشون براشون بنویسم که براشون ملموس و قابل فهم باشه

هرچند بازم بعید میدونم چیزی تو مغزشون فرو بره

پای کار که هستم پای سیستم این سایت هم باز میکنم یکم درد و دل ملت می خونم یا حالا جوابی هم میدمولی بع ...

اینا کلا معلوم نیست از پشت کدوم بته به عمل اومدن

چون خودش چیزی برای ارائه نداره جز همون

به ادمایی که میبینه کار میکنن یا درس میخونن وصله به شوهر نیستن حسودی میکنه

چون خودش اگه یکی پیدا شد مثله خودش بگیرتش صبح تا شب التماس کنه دو قرون پول کف دستش بزاره

معلوم نیست چند کلاس سواد داره دانشگاه رفته نرفته

حداقل کسی اینهمه ادعا داشته باشه که یه موفقیت یه هنری داشته باشه نه هیچی نباشه یه خپل باشه که پای گوشی نشسته حسادت میکنه

تا وقتی خودت کار میکنی درس میخونی شوهر میخوای چیکار شوهر بمونه برا وقتی ادم درستو پیدا کردی اونم با سواد تحصیل کرده باشه نه یه مردک دوزاری بعدش از خیانت بنویسی تو سایت

اینا کلا معلوم نیست از پشت کدوم بته به عمل اومدنچون خودش چیزی برای ارائه نداره جز همونبه ادمایی که م ...

بعید میدونم درکش به این چیزا برسه...

من اولش که کامنتش خوندم جا خوردم نمیخواستم جواب بدم ولی دیدم اینارو باید با خاک یکسان کرد

ولی دقیقا باهات موافقم از تک تک کلماتی که نوشته حسادت می باره

قطعا خودش هیچی نداره یه شوهر میخواد که عقده های درونیش تامین کنه

والا دوره این حرفا خیلی وقته گذشته

شوهر کردن که هنر نیست

مهم اینه بتونی موقعیت و جایگاه خوبی تو اجتماع داشته باشی استقلال مالی داشته باشی

که حتی اگر ازدواج هم کردی و خدایی نکرده همسرت بد از آب دراومد مجبور نباشی بخاطر یه لقمه نون هر خفت و خواری تحمل کنی

بعید میدونم درکش به این چیزا برسه...من اولش که کامنتش خوندم جا خوردم نمیخواستم جواب بدم ولی دیدم این ...

دقیقاا

دیگه اون زمان برای شوهر هلاک میشدن گذشته البته بعضیام مثه این هنوز تو اون طرز فکر مونده که شوهر کنه صبح تا شب خدمتکاری کلفتی شوهره رو بکنه بعدشم هی الماتس پول کنه بهش پول تو جیبی بده واقعا با این چیزایی که تو جامعه هست ازدواج باید مرحله اخر گذاشت اول سوادو تجربه کاری به دست بیاری بعدش با یکی که عاقل ازدواج کنی