همه همسنای من ازدواج کردن همشون چرا بخت من باز نمیشه خدایا من دویت دارم ازدواج کنم من دوست دارم ازدواج کنم خدایا من میخام ازدواج کنم میخام ازدواج کنم کجا برم با کسی اشنا شم سنم زیادتر نشه چرا چند ساله من دعا میکنم نمیشه اخه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
برد بزرگی تو زندگی کردی که ازدواج نکردیدنبال اهداف پوچ نباشتو ازدواج هیچ خبری نیستصرف اینکه دور و بر ...
ینی خانواده و اطراف شما همه بدبخت شدن ک انقد نا امیدی؟! یکم دیدت رو فراتر ببر . همه هم این نیستن . چی بگم والا . ان شالله اگ محردی تا آخر عمر مجرد و راحت بمونی . اگرم متاهلی بزودی جدا بشی راحت ت مستقل ادامه بدی 🤷♀️ فقط حمله نکن . ک نخواهم خواند
شوهرت هیچوقت به روت نیاورده که بزرگتری؟؟چجوری آشنا شدین؟؟
تو دانشگاه آشنا شدیم
نه، چون خودش انتخابم کرده بود و از اول هم می دونست، در موردش هیچ وقت صحبت نکرد. تو همون دیدار اول، اولین چیزی که بهش گفتم، سنم بود ولی گفت هیچ مشکلی با این قضیه نداره
ولی خب خودم بعضی وقتها اذیت میشم به خصوص وقتی کسی به شوهرم میگه زن ذلیلی، میترسم اینجور وقتها به ذهن شوهرم خطور بکنه که نکنه چون من ازش بزرگترم اینطور میگن و اذیت بشه