2777
2789
عنوان

با جاریم رفتم بیرون 😑😑😞

| مشاهده متن کامل بحث + 143439 بازدید | 608 پست
اخی گناه داشت من نمیدونم چرا الان همه میگین کار این زن بد بوده درصورتی که کار شوهرش بد بوده عربده زد ...

عزیزم کار دوتاشون زشت بوده ابروی جفتشون ریخته شده شما فکر کن با بچت و جاریت برین بازار براش یسری چیزا بخری بعد اون بگه یسری وسایل دیگه هممیخام حالا شما به هردلیلی بگی ن الان نمیشه نمیتونم بعد اون قهر کنه بره خریدای قبلم بذاره سرجاش وبه حرف شما گوش نده وتهشم بره از مغازه بیرون چقدر عصبی میشی وحس میکنی پیش جاریت هیچ احترامی برات قائل نشده حالا ایشون که یه زن عاقل وبالغ بوده باید سنجیده تر رفتار میکرده اصلا نباید حتی میذاشته جاری بفهمه ایشون به شوهرش گفته این مانتوهارو میخام اون گفته ن چه برسه رفتارای بعدش ... این حرکتشون هیچوقت از یاد اسی وشوهرش پاک نمیشه حتی ممکنه بقیه خانواده شوهر بفهمن وچه حرفا وداستانایی درست کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=405283131]از شوهرش توقع نداشته باشه از مرد همسایه داشته باشه؟! 😐😐[/QUOTE

از شوهرم تا حدی توقع میشه داشت دیگه.. دوتا دوتا مانتو میخره.. اونم توو این شرایط مملکت.. اگه شوهرش داشت حتما براش میخرید.. حتما نداشته ک کارشون ب عربده کشی و قهر و دعوا کشیده!! من همیشه اندازه جیب شوهرم خرید میکنم.. اونم رو چشمش با دل و جون برام خرید میکنه.. هیچوقتم کارمون بابت خرید ب بحث و.. نکشیده..

اشتباه از خانم بوده که اول وقتی همسرش گفته مانتو هارو برندار چیزای دیگه هم گذاشته جاش بعدشم که به شم ...

مرتیکه بیشعور عربده کشیده بعد میگی همه تقصیر جاری بوده اینقدر فهم و شعورش نمیرسه که جلو بقیه و تو بازار نباید داد بزنه

جاری هم خجالت زده شده گفته دیگه مارو نگو خودتون برید که هم غرور اون جلو شما خورد نشه هم شما خودتون در آرامش خرید کنید منم اگر شوهرم اینطوری عربذه بکشه دیگه با اون طرف جایی نمیرم هم خودم خورد نشم هم اون بنده خدا ناراحت نشه از رفتار شوهرم

خب منم همینو میگم میگم اگه طرف دستش تو جیب خودش باشه بهتره استقلال مالی علاوه بر اینکه نیاز نیست الت ...

استقلال مالی دلیل نمیشه دیگه شوهر چیزی برات نخره

هرچیزی به جای خودش

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اینکه شوهرش جلو همه داد زده سرش رو میگم بعد سما هم خرید کردین خیلی بد شد برا زنه و خیلی ضایع شده بیچ ...

اول که داد نزده زنه عین بچه ها بقیه خریدارم پس داده کل شهرو که یه شبه نمیخرن

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁