2777
2789
عنوان

با جاریم رفتم بیرون 😑😑😞

| مشاهده متن کامل بحث + 143464 بازدید | 608 پست
یه سریا دست خودشون نیس.. ندیده ان.. منم خیلی با همچین زنایی برخورد داشتم واقعا کمبود دارن اینا.. تا ...

از شوهرش توقع نداشته باشه از مرد همسایه داشته باشه؟! 😐😐

🪽🐬 Mind explorer 

خب به تو ربطی نداشته که چرا این حرفو زذه

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تایپک منم بیاین لطفا بچه ها

اسی ببخشید

اخه کسی هیچوقت تایپک های منو نمیاد

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

چقدر غیرمنطقی! بله کسیکه ی سری خرید کرده و فقط مونده مانتو و اینقدر مهمه براش که نمیتونه مثلا صبر کنه مانتو را ماه بعد بخره یا حداقل تو خونه در موردش مذاکره کنه که کی بخره احتمالا باید از مرد همسایه توقع داشته باشه دیگه.عین همینایی که میبینیم با پول مرد همسایه و دوست و آشنا هر روز رنگ و رو عوض میکنن.

واسه همیناست ادم باید استقلال مالی داشته باشه پول از خودت باشه علاوه براینکه کسی جررررررئت نمیکنه واسه خریدن چیزی بهت حرف بزنه ، خودتم به یک بلوغی میرسی که بفهمی الان تو شرایط من نیازه حتما هفت میلیون پول مانتو بدم ؟ در آینده چیزی بیشتر نیازم نمیشه ؟

من خودم بارها شده مبالغ زیادی رو خرج کفش و لوازم ارایش و روتین کردنم

چون پا قلب دومه و هیچوقت جنس بی کیفیت به پوستم نمیزنم ولی درمورد لباس بنطرم یک لباس باکیفیت کافیه نیازیست ادم زیاد خرج لباس کنه ، برند پوشیدنو جنس خوبو منم دوست دارم اما واقن درمورد لباس ضرروی نیست!!!

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

اینا همونایی هستن که خوشبختی تو شوهر کردن میدونن کسی براشون ارزش قائل نشده عقده دارن چون خودشون هرچی ...

خوب. اخه. بعضی مردا ادم نیستن. من الان از کسی. پول. نمیگیرم. اینکه بخوام. دستمو. دراز. کنم. جلو کسی بده

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
خوب. اخه. بعضی مردا ادم نیستن. من الان از کسی. پول. نمیگیرم. اینکه بخوام. دستمو. دراز. کنم. جلو کسی ...

خب منم همینو میگم میگم اگه طرف دستش تو جیب خودش باشه بهتره استقلال مالی علاوه بر اینکه نیاز نیست التماس کنی طرف از طریق پول نمیتونه کنترلت کنه و بهت زور بگه میدونه نمیتونه بگه یکم پول میندازم جلوش دهنشو ببنده هرکاری خواستم بکنم

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

توی این وضعیت اقتصادی چرا جاری ت رو بردی جاهای گرون گرون خودت هم خرید کردی دل بنده خدا رو آب کردی خب ...

دلشون بخواد

مگه بچه سه سالس نتونه جلو دلخواستنش رو بگیره

یه حرفایی میزنید بیشتر توهین به زنه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

حرفتون خیلی بی ربطه

مثل اینکه مرد توقع داشته باشه هر شب میاد تو خونه زنش دو ساعت پای همسرش رو تو آب گرم ماساژ بده

بعد به اون مرد بگیم توقع نداشته باش

بعد مرده بگه «از زنم توقع نداشته باشم از زن همسایه توقع داشته باشم!!؟؟؟؟»!!!

بحث سر توقعات زیادیه که آدم باید با شریک زندگیش به تفاهم برسه نه اینکه متوقع باشه و بگه تو همسرمی من هر چی بخوام باید بگیری!!

شاید شما وضع مالیتون بهتره و بیشتر خرید کردین معذب شده؛ هرچند خانما هم تو این شرایط اقتصادی باید هوای حیب شوهرشون رو داشته باشن؛ من که دختر مجرد و مستقلی ام زورم میاد ۷ بدم مانتو والا؛ درامدمم بد نیست ولی مجبورم مدیریت کنم