2777
2789
ببخشید اینو میگم ولی دخترا دانشگاه اصن خیلی از خط قرمزارو رد کردن باهمه بگو بخند میکنن هر روز با یکی ...

ببخشیدااا والا مام دانشگاه میریم پس چرا اونجا از این خبرا نیس

میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
همین دیگه که پشت کار داشتین خودش اندازه یه دنیا می ارزهبله🥲

شمام میتونین داشته باشین

الان من نمیدونم درست خوندید یا نه اما از همین صبحم درست بخونی میشه رشتهی تاپ آورد

ببخشید پشت کنکوری هستین یا دوازدهم؟!

هدفتون چیه؟!

تا بیشتر راهنماییتون کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمام میتونین داشته باشینالان من نمیدونم درست خوندید یا نه اما از همین صبحم درست بخونی میشه رشتهی تاپ ...

ممنون بابت حرف هاتوننن✨✨✨

پشت هستم برای هدفم موندم انسانی ام به امید اینکه یه روز بتونم وارد عرصه های جهانی و دیپلماسی بشم🥲رویای پوچ

با این وضعیت

همین دو خط شما کلی کمک بود برای من مرسی واقعااا⭐

...گم شده در فرهنگ های مختلف🐳🏯🗽🗺️

ممنون بابت حرف هاتوننن✨✨✨پشت هستم برای هدفم موندم انسانی ام به امید اینکه یه روز بتونم وارد عرصه های ...

نه چرا پوچ با تلاش میشه به همهچی رسید

کاری نکردم انشالله که همیشه موفق باشین

نه چرا پوچ با تلاش میشه به همهچی رسید کاری نکردم انشالله که همیشه موفق باشین

پوچ از این لحاظ که آینده ای توی ایران نداره(برای دختر اونم)

بازم با خودم می گم جنسیت مهم نیس باید به سازمان ملل برسم هر چی شد شد ریسکشو قبول کردم

همچین شمع بدرخشین تو این رشته

...گم شده در فرهنگ های مختلف🐳🏯🗽🗺️

شهر هرچی بزرگتر باشه دانشگاه فضا باز تره یسری کارا

شما کدوم شهرین که این چیزا عادیه تو دانشگاه ها؟

میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
پوچ از این لحاظ که آینده ای توی ایران نداره(برای دختر اونم)بازم با خودم می گم جنسیت مهم نیس باید به ...

رویا داشتن خوبه قشنگه اتفاقا محرک خوبیم هس

شما الان مکلف به تلاشین ن نتیجه

به این فک کنین بازهی18تا20ی عمر شمارو میسازه

الان قضیه فقط خودتون نیستین

شوهرتونم هست

همون که میگه یا انتخاب میشی یا انتخاب میکنی

شهرای بزرگ دیگه مث اصفهان تهران شیراز تبریز من نگم کدومشونم بهتره

باشه هرجور راحتین