2777
2789
واقعا نمیدونم

ببين اون دختر مسیری رو انتخاب کرده که به من ربطی نداره ولی کدوم ادمی رو دیدی بعد 6 سال کسی رو فراموش کنه مخصوصا که باهم بزرگ شدن شاید هم فراموش کردن من که از دل کسی خبر ندارک

خیلی ممنونم ازتون ولی واقعا بعضی وقتا آدم نیاز داره با یکی حرف بزنه خالی بشه خانوادم از کلاس هفتم من ...

حواستون باشه همون طور که پسرا از دختر ها سواستفاده میکنن برعکسش هم هست

خلاصه از همه جهت ها به این قضیه نگاه کنین

...گم شده در فرهنگ های مختلف🐳🏯🗽🗺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حواستون باشه همون طور که پسرا از دختر ها سواستفاده میکنن برعکسش هم هست خلاصه از همه جهت ها به این قض ...

تو این مدت واسش چقد رژو عروسک بسته اینترنت لباس و خیلی چیزای دیگه گرفتم

امشب خیلی حس بدی گرفتم حس میکنم منو سکه میبینه باباشم از اونور کم خرج میکنه ینی توان مالی پایینی دارن همش بم میگه یادت باشه اینجوری اونجوری میخام

تو این مدت واسش چقد رژو عروسک بسته اینترنت لباس و خیلی چیزای دیگه گرفتم امشب خیلی حس بدی گرفتم حس می ...

ببین برادر من اون فقط دنبال اینه از شما پول بگیره و براش خرج کنین وقتی رابطتون رسمی نیس

از الان می گم فردا که دید شما براش هیچ کاری نمی کنین ولتون میکنه

ببین برادر من اون فقط دنبال اینه از شما پول بگیره و براش خرج کنین وقتی رابطتون رسمی نیس از الان می گ ...

دقیقا منم همچین حسی دارم مث شما ولی همین که صادقانه از قدیم گفت و بیوهاش قلب گذاشته واسه من که نشون بده عوض شده منم گفتم خب آدما تغییر میکنن اشکال نداره بخاطر همین ادامه دادم باهاش

ببین برادر من اون فقط دنبال اینه از شما پول بگیره و براش خرج کنین وقتی رابطتون رسمی نیس از الان می گ ...

بهعنوان یه دختر واقعا یه جوری نیس هم اولش هی به طرف بگی اینو میخوام اونو می خوام خیلی چیپ و ندید پدید آدم رو جلوه می ده

وای🤦🏼♀️چقد سطح پایین

دقیقا منم همچین حسی دارم مث شما ولی همین که صادقانه از قدیم گفت و بیوهاش قلب گذاشته واسه من که نشون ...

نمیشه هم قضاوت کرد حقیقتا

بیو گذاشتن که هیچی نیست واقعا

ولی اینکه اولش گفته آره من فلان رابطه رو داشتم اوکی

از این می ترسم دفاع کنم فردا روز شما شکست عشقی بخورین و معلوم شه اون دختر فقط برای پول گرفتن از شما رابطه برقرار کرده باشه