2777
2789
واسه اینکه نهایی اوکی شید بهترین کار دیدن فیلمای درسیه فارسی:جعفریعربی:تاجبخشزبان قریشیدینی هم خط ب ...

که البته بعد دیدن فیلما نمونه سوالای سالای گذشته حتمااا کار شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توجه به زمانی که داریم الان شما باید نهاییارو کنین امسال نهایی تا جایی که میدونم نهایی۶۰درصد کنکو ...

مشکلم بیشتر با ریاضی فیزیک کنکوره

و مشکل اصلیم هم اینه که دیر شروعشون کردم و هنوز فیلما رو کامل ندیدم

مثلا تو ریاضی خیلی عقبم معادله نامعادله رو دارم با معین کرمی میبینم تازه بعدش میخوام برم حد و پیوستگی بعدش تابع و مشتق اینا

وگرنه با امتحان نهاییشون مشکلی ندارم ریاضی فیزیکو مشکلم بیشتر تستیه

واسه اینکه نهایی اوکی شید بهترین کار دیدن فیلمای درسیه فارسی:جعفریعربی:تاجبخشزبان قریشیدینی هم خط ب ...

این درسا رو خداروشکر میتونم بخونم خودم مشکلی ندارم

بیشتر استرسم سر اختصاصیا و کنکوره میترسم نرسم

میمونه دروس اختصاصی

شما اصن نیاز نیس کمالگرا باشین بگید حتما باید کتاب تستیو کامل تا آخر حل کنم ن اصلاا نیاز نیست

پلنتون واسه دروس اختصاصی دیدن فیلم باشه ب شرطی که تستای جزوه دبیر رو کامل بلد باشین بعدش کنکورای سال پیشو بزنین بعلاوه آزمونهای جامع کانون،ماز،گزینه دو،سنجش و...(درکل هرچی ازمون جامع بیشتر،بهتر)

ریاضی:کرمی

فیزیک:قضاتی

شیمی:فراهانی

زیست:حنیف

زمین:خوده کتاب درسی بعلاوه همایشی چیزی از چلاجور

میمونه دروس اختصاصی شما اصن نیاز نیس کمالگرا باشین بگید حتما باید کتاب تستیو کامل تا آخر حل کنم ن اص ...

ممنونم

فیلمای کرمی خیلی عقبم درحالی که دوستام جلوتر از منن و این داره منو روانی میکنه شبا خوابم نمیبره از استرس راهکاری پیشنهادی دارین

مثلا تو زیست وضعم خیلی خوبه راضیم حداقل از خودم ولی برای ریاضی فیزیک خیلی میترسم

که همونام پایم هم خوبه ولی تو فیلم دیدن کمالگرام هی میزنم عقب هی استپ میزنم و این باعث عقب افتادنم میشه

هی با خودم میگم اونایی که رتبشون زیر هزار میشه این موقع سال دارن روزی صد تا تست میزنن بعد تو هنوز درگیر فیلم دیدنی حس میکنم نمیشه خیلی میترسم💔

سلام

شما که تا الان خودتون و حفظ کردید چرا با یه دختر که گذشته ی اینجوری داشته وارد رابطه شدید

اگر همینجوری ساده و بی آلایش و پاک بمونید خدا یه دختر با ایمان آفتاب مهتاب ندیده میذاره سر راهتون

یه ازدواج خوب با دختر فهمیده و با تقوا

که بعداً برای تربیت بچه هاتون خیالتون راحت باشه توی این جامعه مادر با ایمان و چشم و گوش بسته خیلی نکته ی مثبتیه

ان شالله خدا شما رو از وسوسه ی شیاطین نگهداره

هم سن برادر من هستید و تقریبا یه شرایط رو دارید ( اون دانشجو پزشکی)

ببخشیدا ولی اگه برادر من بودید میزدم تو سرتون😕

میدونم داشتن یه پارتنر خوبه ولی نه هر پارتنری سعی کنید یکی که هم سطح و لول خودتون باشه انتخاب کنید🗿

حالا اگ ۱۸ سالش بود رل داشت باز قابل منطق تره تا یه بچه دوازده ساله😐🫤😑

در کل بنظر من مناسب هم نیستید

البته اگه بهشون علاقه دارید خب نمیدونم واقعا 🤧✨

روز های جالبی نیست اما صبر میکنیم.....؛

تو چار پنج ماهی که باهم صحبت میکنیم خیلی بام راحت شده یجورایی ببخشید کرم میریزه طبیعیه این چیزا؟

نه ادم سالمی نیست یه خام و نپخته پیدا کرده مثل شما میخواد مثل ادامش بهش بچسبه

این هم مثل دخترای دانشگاهتونه از مدل دیگه

بیخیال این روابط شو الان همه دنبال ادم سالم و خویشتن دار هستن نه ادمی که از سر تنهایی با این و اون حرف میزنه

تنها باش اما با هرررکسی حرف نزن

وقتتو تلف نکن که کنسله،درضمن آقا پسر کسی که اینقدر با تو راحته و چمیدونم بیرونم همه جا باهات میاد با بقیه هم همینطوره،از دوازده سالگی تا هجده سالگی رل بودن فکر میکنی تاحالا چیزی اتفاقات نیوفتاده؟پس چیکار میکردن این همه سال صرفا حرف زدن؟بعدشم کسی که اینقدر بی هدفه انرژی مثبت تورم میکشه میره،بعدشم چرا چیز میز میخری واسش:|ازت سو استفاده میکنه بابا