_men_ مدیر عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 75 عنوان یسوال از دخترا خانما | مشاهده متن کامل بحث + 2743 بازدید | 130 پست سلام سوالی دارم 1404/10/07 | 01:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریم۶۴۱۹ عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1025 ببخشید اینو میگم ولی دخترا دانشگاه اصن خیلی از خط قرمزارو رد کردن باهمه بگو بخند میکنن هر روز با یکی ... ببخشیدااا والا مام دانشگاه میریم پس چرا اونجا از این خبرا نیس میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
_men_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 75 همین دیگه که پشت کار داشتین خودش اندازه یه دنیا می ارزهبله🥲 شمام میتونین داشته باشینالان من نمیدونم درست خوندید یا نه اما از همین صبحم درست بخونی میشه رشتهی تاپ آوردببخشید پشت کنکوری هستین یا دوازدهم؟!هدفتون چیه؟!تا بیشتر راهنماییتون کنم
_men_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 75 ببخشیدااا والا مام دانشگاه میریم پس چرا اونجا از این خبرا نیس کدوم دانشگاه هستید؟!
hera_006 عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 2173 شمام میتونین داشته باشینالان من نمیدونم درست خوندید یا نه اما از همین صبحم درست بخونی میشه رشتهی تاپ ... ممنون بابت حرف هاتوننن✨✨✨پشت هستم برای هدفم موندم انسانی ام به امید اینکه یه روز بتونم وارد عرصه های جهانی و دیپلماسی بشم🥲رویای پوچ با این وضعیت همین دو خط شما کلی کمک بود برای من مرسی واقعااا⭐ ...گم شده در فرهنگ های مختلف🐳🏯🗽🗺️
_men_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 75 ممنون بابت حرف هاتوننن✨✨✨پشت هستم برای هدفم موندم انسانی ام به امید اینکه یه روز بتونم وارد عرصه های ... نه چرا پوچ با تلاش میشه به همهچی رسید کاری نکردم انشالله که همیشه موفق باشین
مریم۶۴۱۹ عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1025 کدوم دانشگاه هستید؟! دانشگاه ازاد خب چه فرقی داره الان؟ میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
hera_006 عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 2173 نه چرا پوچ با تلاش میشه به همهچی رسید کاری نکردم انشالله که همیشه موفق باشین پوچ از این لحاظ که آینده ای توی ایران نداره(برای دختر اونم)بازم با خودم می گم جنسیت مهم نیس باید به سازمان ملل برسم هر چی شد شد ریسکشو قبول کردمهمچین شمع بدرخشین تو این رشته ...گم شده در فرهنگ های مختلف🐳🏯🗽🗺️
_men_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 75 دانشگاه ازاد خب چه فرقی داره الان؟ شهر هرچی بزرگتر باشه دانشگاه فضا باز تره یسری کارا
مریم۶۴۱۹ عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1025 شهر هرچی بزرگتر باشه دانشگاه فضا باز تره یسری کارا شما کدوم شهرین که این چیزا عادیه تو دانشگاه ها؟ میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
_men_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 75 پوچ از این لحاظ که آینده ای توی ایران نداره(برای دختر اونم)بازم با خودم می گم جنسیت مهم نیس باید به ... رویا داشتن خوبه قشنگه اتفاقا محرک خوبیم هسشما الان مکلف به تلاشین ن نتیجهبه این فک کنین بازهی18تا20ی عمر شمارو میسازهالان قضیه فقط خودتون نیستینشوهرتونم هستهمون که میگه یا انتخاب میشی یا انتخاب میکنی
_men_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 75 شما کدوم شهرین که این چیزا عادیه تو دانشگاه ها؟ واسه من عادی نیست اینچیزا
مریم۶۴۱۹ عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1025 واسه من عادی نیست اینچیزا نگفتم برای شما گفتم تو دانشگاه ها میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
_men_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 75 نگفتم برای شما گفتم تو دانشگاه ها شهرای بزرگ دیگه مث اصفهان تهران شیراز تبریز من نگم کدومشونم بهتره
مریم۶۴۱۹ عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1025 شهرای بزرگ دیگه مث اصفهان تهران شیراز تبریز من نگم کدومشونم بهتره باشه هرجور راحتین میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.