2777
2789
عنوان

ازدواج کنم یانه

554 بازدید | 68 پست

۲۴ سالمه نشد تاالان برم دانشگاه از بهمن میخوام برم دیگه...سرکارم میرم و درامد دارم...خاستگارم دارم ولی نمیدونم ازدواج کنم یانه...خاستگارم هشتاد درصد شرایطو داره و اوکیه ولی من احساس میکنم با اردواج قراره بدبخت بشم!!اغراق نمیکنم واقا همچین فکری میکنم..همش میگم اگه شوهرم بددل باشه نزاره کاری بکنم اگه نزاره جایی برم اگه نزاره هرچی میخوام بپوشم چی؟چون هرچقدم طرفو بشناسی باز تا زیر یه سقف نری چیزی نمیتونی بفهمی...خیییلی میترسم خیییلی

شما جای من بودین میموندین تا کارتون رونق بگیره درستون تموم شه عشق و حال کنین بعد اردواج کنین یا ترجیح میدین موقعیت خوبو از دست ندین و ازدواج کنین؟

من خودم اصلا عجله ای ندارم واسه ازدواج ولی مامانم دیگه کم کم داره به گوشم میرسونه که خاستگارخوب داشتی قبول کن و اینا...

خیییلی سردرگمم خیییلی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولاً افراد بعد ازدواج مستقل تر و آزاد تر میشن صبح تا شب شوهرت سر کار باشه خودتی و خودت...

آنها کسانی هستند که ایمان آورده اند، و دلهایشان به یاد خدا مطمئن (و آرام) است؛ آگاه باشید، تنها با یاد خدا دلها آرامش می یابد (آیه ۲۸ سوره رعد قرآن کریم)

چه قدر شناخت داری ازش طرف. ازدواج اصلا هندونه در بسته نیست. طرفو بدون عقد یک سال بشناسی و از خانواده درست و حسابی باشه (این از همه مهم تره) خیلیییی بدبخت نمی شی.

ولی در کل به نظرم زوده برات. تا 28 و 29 صبر کن.

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685