2777
2789

سراین موضوع خیلی دلم گرفته تصمیم گرفتم اینجا بگم شاید حالم بهتر شد

اولش بگم خانواده نامزدم واقعا خوبن این مدت بحثی باهم نداشتیم خیلی هوامو داشتن و همیشه احترامم کردن منم آدم حساسی نیستم

هفته پیش ناهار دعوتمون کردن بعد از ظهر باید میرفتم سرکار مادر نامزدم گفت شام بیاید خوشحال میشیم دخترمم میاد گفتم بهتون خبر میدم که بهشون پیام دادم نمیایم بعد با نامزدم حرف زدیم گفت بریم دلم برا خواهرم تنگ شده زنگ زد که شام میایم که کار پیش اومد ساعت ده رفتیم برا شام کار پیش اومد جلو در من رفتم کیفمو بیارم مثل اینکه صداشون میومدع بیرون که مادرش میگفته دختره گفت نمیایم ولی فلانی زنگ زد گفت میایم کارشون معلوم نیس که نامزدم بحث کرده بود اومده بود دیگه جواب زنگ و پیامشونو ندادیم تا دیروز که پدرش زنگ زده و حرف زدن حالا نامزدم رفته رو مخم که ناراحت نباش منم گفتم دیگه نمیام اونجا ناراحتم نیستم ولی خیلی دلم گرفته از حرفشون حق دارم؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیز خاصی نگفته مادرشوهرت که همسرت چرا الکی بحث کرده؟؟؟

اخه وقتی همدیگه رو میبینیم یسرع قربون صدقه و ..بعد چند ساعت که نبودیم بشینن با دوماد غیبت کردن!! بعدشم به جا اسمم بگن دختره بخدا من خیلی خوبم باهاشون توقع نداشتیم

وقتی میگی انقدر محبت دارن بهت دیگه انقدر تند نباید برخورد کنی.

من هیچی نگفتم اصلا برخوردی نداشتم جواب تماسشونو ندادم ولی فکر میکنم همیشه اینجور راجبمون حرف میزنن؟؟

اخه وقتی همدیگه رو میبینیم یسرع قربون صدقه و ..بعد چند ساعت که نبودیم بشینن با دوماد غیبت کردن!! بعد ...

ببین اینکه گفتن دختره از رو بی احترامی نبوده به نظرم

خود منم گاها راجع به دختر خودم با مامانم حرف میزنم میگم دخترههه😁

بعضیا مدل حرف زدنشون اینه

ببین اینکه گفتن دختره از رو بی احترامی نبوده به نظرم خود منم گاها راجع به دختر خودم با مامانم حرف می ...

فکر کنم حق با شما باشه من زیادی حساس شدم تقصیر نامزدمم هست همچیزو با جزئیات بهم گفت الان انتظار داره فراموش کنم

وا چیزی نگفتن که

سر این موضوع چرا باید ناراحت شی حالا اسمتو نگفتن و گفتن دختره چه اشکال داره آخه ؟؟

خودت گفتی نمیای بعد نامزدت گفته میایم همینو بنده خدا بیان کرده دیگه دلخوری نداره

زیادی حساسی دیگه

چیز مهمی نیست خودت را درگیر نکن .حرف داماد بیشتر به شوخی میمونه تا کنایه و غیبت .مامانش هم چیز خاصی نگفته لحن دختره خیلی جالب نیست ولی خوب تا خودمونی تر بشید ممکنه بین خودشون از کلمه دختره به جای اسمت استفاده کنن 🙂سخت نگیر .در این مورد هم بیشتر با نامزدت پشت سرشون چیزی نگو

فکر کنم حق با شما باشه من زیادی حساس شدم تقصیر نامزدمم هست همچیزو با جزئیات بهم گفت الان انتظار داره ...

نامزدتم نباید میومد همه چیزو میگفت عزیزم

گاها تو خانواده خود آدم هم چیزی پیش میاد

به نظر من حرف مادرشوهرت واقعا عادی بوده با اینکه خود من حساسم سر حرفا و اگه توهینی بود میگفتم حتما