2777
2789
عنوان

ازدواج کنم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 68 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقد چرت میگین تروخدا طرز فکرتون خیلی ازدواجیه چی بگم دیگه

والا شما مرد ستیزی حالا من قبول دارم دختر تا ۳۰ سالگی فرصت داره برا ازدواج ولی ازدواج نکردنم خوب نیست ادم تو سالمندیش نیاز داره یکی باهاش همدل و همدرد باشه

من اوقند از طرف پدر ومادرم محبت دیدم ک لنگ دوست داشته شدن از پسر مردم نیستم

درسته ولی گفتم پدر مادر سایشون مستدام ولی موندنی نیستن من دارم میبینم دخترای اطرافمو که پدر مادرشون رو از دست دادن خواهر و برادرشون هم سرشون تو زندگی خودشونن و یک دختر تنها کل بار زندگی رو به دوش میکشه

شناخت زیاد ندارم چون رفت و امد نداریم اصلا اجازه ندادم بیان فقط درحد صحبت تلفنی بوده خودمم میگم حتی ...

تو هیچ سنی بدون شناخت ازدواج نکن. بدون نامزدی و خبر کردن در و همسایه باید حسابی آشنا بشی.

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

۳۳ سالشهخیلیه؟

۹ سال اختلاف خوبه چون مرد ها گاهی خیلی بچه بازی درمیارن هر چی سن شون بیشتر باشه معمولاً عاقل تر هستن.

البته اختلاف سنی بین ۲ تا ۹ سال ایده آل هست ولی در کل شخصیت و اخلاق از سن و سال و بحث اختلاف سنی مهم تر هست.

گاهی دو نفر هم سن ازدواج میکنند و خوشبخت میشن.

اصل اینه تو زندگی هم با هم بسازید و اهل صبر و شکیبایی و ایثار و فداکاری باشید

آنها کسانی هستند که ایمان آورده اند، و دلهایشان به یاد خدا مطمئن (و آرام) است؛ آگاه باشید، تنها با یاد خدا دلها آرامش می یابد (آیه ۲۸ سوره رعد قرآن کریم)