2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خیلیییی بهم زنگ میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3142 بازدید | 53 پست
اذیت میشم دیگه از رو ناچاری گاهی دیر جواب میدم یعنی چی هر روز سلام و احوالپرسی دوست خودم رو میگم دیر ...

🥲🥲چی بگم

با این کاراشون از اشتیاق ادم کم میکنن

یه وقت زنگ نزنه چند روز من خودم اخر هفته با شوق به همشون زنگ میزنم احوالپرسی

ولی هر روز هر روز واقعا حالم گرفته میشه

منم دقیقا اوایل میگفتم عیب نداره ولی الان واقعا بدم میاد اصلا انگار خنجر فرو میکنن تو قلبم هر لحظه ا ...

ببین این *دیگه چه خبر* کار رو خراب میکنه نباید اینو بگی خب تو اینو میگی انگار من مشتاقم بازم پرت و پرت بشنوم

سکوت کن اون زنگ زده باید حرفشو بگه تو چرا معذب میشی فقط شنونده باش و جواب های تاییدی بده

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم کم با سکوت ، تایید ، آره ، درسته چه جالب ، واقعا ؟ آها مکالمه رو کوتاه کناصلا حرف وسط ننداز این م ...

اره دقیقا

ببین کلا مدلشون اینجوریه که کلیییی حرف برا گفتن دارن چرا؟

فلانی اینو گفت

فولانی اونجا رفت

دختر فلانی با اصغر ازدواج کرد.

پسر فلانی از صغری طلاق گرفت

یا غیبت

من واقعا کسر شانم میشه با این حرفا

به خدا خودمو نمیگیرم ولی واقعا فک میکنم سطح آدمو پایین میاره این حرفا

خب به ما چه کی چی کار کرد

ببین این *دیگه چه خبر* کار رو خراب میکنه نباید اینو بگی خب تو اینو میگی انگار من مشتاقم بازم پرت و پ ...

اره واقعا حق با توعه

این که این حرفو میزنم از سر دلسوزیه ولی کاملا بی جاست

اخه چراا

چقدر مادرشوهرت بیکار و علافه مدام پی تماس و آمار گرفتن و.هست

باید وقتش با کارای مفید پر کنه نه با علافی و حرفای بی پایه و کنجکاوی و فضولی تو زندگی بقیه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

🥲🥲چی بگم با این کاراشون از اشتیاق ادم کم میکنن یه وقت زنگ نزنه چند روز من خودم اخر هفته با شوق به ...

دو روزم پیام ندم میاد میگه چرا پیام نمیدی و من همیشه باید پیام بدم

خب مهلت نمیدی منم پیام بدم آخه

یعنی چی هر روز چخبر

جواب بدم وقت میگذره و یجوری ادامه پیدا میکنه حرف زدن

بازم فردا تکرار میشه این کار

خیلی دختر خوبیه ولی این رفتارش نه

این حساسیت الان به نظرت جالب میاد؟تو واقعیت بعد یه مدت اذیت کننده میشه برات من برای خودش هم ناراحتم ...

قضاوت خوب یا بد بوون کارت کاره من نیست

نصیحتم بلد نیستم بکنم ک ب جهتی متقاعدت کنم.

فقط ای کاش تمام شخصیت تو رو کمپلت من داشتم ای کاش

من ۲۴ خدا رفتگر محله هم بهم زنگ بزنه پایه صحبتم

اینقدر زنگ میزنم عین مادرشوهرت خوردم تو ذوق

اره دقیقا ببین کلا مدلشون اینجوریه که کلیییی حرف برا گفتن دارن چرا؟فلانی اینو گفت فولانی اونجا رفت د ...

من هیچ کدوم این حرفا رو گوش نمیدم مغزمو از سر راه نیاوردم که با چرت و پرت پرش کنم که

دوازده ساله عروسشونم هر بار تلاش میکنن منو با کس و کارشون آشنا کنن و بگن این همونیه که فلان چیز رو در موردش گفتم و من به هیچ وجه هیچی یادم نمیاد

چرا ؟ چون گوش نمیدم

فقط تایید آره عه چه عجیب یعنی نگاه میکنم طرف داره با چه حس و حالی تعریف میکنه منم همون حس رو به خودم میگیرم و واکنش نشون میدم

هر بار هم که نمیشناسم یکی رو میگن ای بابا تو هم که هیچ کسو نمیشناسی این همونیه که فلان و من باااااااااز گوش نمیدم 😅

به خدا اصلا گوش کردن خزعبل برام سخته نگاه میکنم توی چشم طرف ولی گوش نمیدم توی ذهنم دارم همزمان به دو تا موضوع فکر میکنم یک افکار خودم دو واکنشی که باید مطابق چهره طرف بهش بدم😬😬😬

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

قضاوت خوب یا بد بوون کارت کاره من نیستنصیحتم بلد نیستم بکنم ک ب جهتی متقاعدت کنم.فقط ای کاش تمام شخص ...

خو نگا اگه ادم خوشش بیاد از حرف زدن و حرف داشته باشه برا زدن که اشکال نداره

مسئله اینجاست من حرفی ندارم

خو نگا اگه ادم خوشش بیاد از حرف زدن و حرف داشته باشه برا زدن که اشکال نداره مسئله اینجاست من حرفی ند ...

تو این شرایطت شما همزاد پنداری کردم چون دقیقا عین مادرشوهرت هستم بنظرم هرجور شده تحمل کن و جوابشو بده تا رابطتوت دچار چالش نشه

من هیچ کدوم این حرفا رو گوش نمیدم مغزمو از سر راه نیاوردم که با چرت و پرت پرش کنم که دوازده ساله عرو ...

توی این مورد من هم دقیقا عین خودت

باورت میشه مادر شوهرم حتی از پدر شوهرم پیش من که عروسم غیبت میکنه؟ قدیم چی کار کرد

منم معذب میشدم

یه بار گفتم با این حرفایی که میزنید من فکرم راجب فلانی خراب میشه لطفا دیگه راجبش به من چیزی نگید