2777
2789
عنوان

ازدواج کنم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 68 پست

مزدوج شو🤩

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادما ک مثل هم نیستن یکی شوهر خوب میکنه راضیه یکی هم شوهر بد ناراضیه بعد ما فکر میکنیم کلا ازدواج بده تو باید طرفتو خوب انتخاب کنی و اینکه به نظرم تا ۳۰ سالگی دیگ ازدواج کن از ۳۰ بگذره دیگ ازدواج نخواهی کرد و اینکه اگه خواستگار خوب داری نادیدش نگیر اصلا

اینجا مکان مناسبی برای مشورت نیست

سن شما یا سن اون آقا مهم نیست

طرز فکرتون هم نه درسته نه اشتباه یعنی امکان داره یکی مردهای بدی توی زندگیش اومده باشه بگه ازدواج بده و برعکس

خودت با خودت خلوت کن

تفکر کن

ببین اصلا با زندگیت قراره چه کنی

هدفات چیان

اول به شناخت از خودت برس بعد هم به شناخت دوطرفه از فرد مورد نظر

و با شرایط خودت تصمیم بگیر

نه خیر هیچ ربطی به تحصیلات نداره. خانواده، ثروت پدر و مادر، زیبایی دختر و حتی شانس، نسبت به تحصیلات ...

عقاید قدیمی شماس ک تحصیلات خود دختر رو در نظر نمیگیری و ب پدر و مادرش نگاه میکنی
تحصیلات شعور میاره م خود شما هم معلومه درس رو ادامه ندادین ک اینجور میگین

کجاش بدبختیه اخهادم راحته کسی هم کاری باهاش نداره درامدم که من دارم پس خیالم راحته

ربطی به درامد و این چیزا نداره

نمیدونم

هر طور خودت دوست داری زندگی کن. ولی من ازدواج رو به روابط زود گذر ترجیح میدم... ( البته ازدواج خوب. از همه نظر خوب. نه ازدواج نادرست.)

یکم از ماجراهای بعدش میترسم مخصوصا خاندان شوهر😂

من خودمم سنم زیادتره ولی هنوز چگونگی مقابله با قوم ظالمین شوهر رو ندارم 😂 ولی دیگه هر چی پیشامد خوش امد دیگه بزار پیش بیاد حالا

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
عقاید قدیمی شماس ک تحصیلات خود دختر رو در نظر نمیگیری و ب پدر و مادرش نگاه میکنی تحصیلات شعور میاره ...

اتفاقا نه تنها ادامه دادم بلکه الان هم هنوز توی فکرش هستم و میخوام از اول یه چیز دیگه بخونم بعد از گرفتن یک مدرک کارشناسی ارشد.

من هیچ وقت در مورد چیزی که نسبت بهش علم و تجربه ندارم نظر نمیدم. این تجربه ی شخصی من بود.

اره واقعا تحصیلات شعور میاره. شما هم سعی کن ادامه بدی... اینطوری نمونی