2777
2789
عنوان

دوست پسرم ول نمیکنه چیکارش کنم

793 بازدید | 59 پست

سلام خانوما

من یهدوست پسر دارم رابطمون لانگه و خب تابحال باهم بیرون نرفتیم چند هفته ایه باهمیم . ایشون اولا خیلی بهم توجه میکرد با اینکه سرکار دانشگاه و باشگاه میرفت ولی چند مدتیه هی بهونه میاره و میگم بیا تموم کنیم وقتی بهم توجه نمیکنی و برای رابطمون وقت نمیزاری چرا تو این رابطه بمونم(بحث درک کردن نیست واقعا رفیق خودمم پارتنرش همین شرایط و داره ولی بعد از کلاس دانشگاهش زنگ میزنن حرف میزنن یا وقتی سرکار مشتری نداره زنگ میزنه کلا وقت میزاره براش)

خلاصه من هیمیگم تموم کنیم ایشون ول نمیکنه میگه خب حداقل رفیق باشیم میگم خب رفیقم نمیخوام تموم شه بره ولی رابطمون مونده رو هوا تکلیفش مشخص نیست الان

نه صبح بخیری نه شب بخیری از صبح ۸ تا ۱ دانشگاهه ۲ تا ۸ شب هم سرکار بعضی وقتام میره باشگاه اصلا حرف نمیزنیم، حالا وقتایی که باشگاه نداره هم فقط در حد یک ربع حرف میزنیم که این اصلا اسمشو نمیزارن رابطه

بنظرتون چیکار کنم؟

(توی این مدت هم یبار کات کردیم دوباره پیام داد یه مدت رفیق موندیم و دوباره وارد رابطه شدیم که این بی توجی هاش دوباره شروع شد)

بنظرم روابط اینجوری طرف برای خودش یه دوس دختر داره که حضوری ملاقاتش میکنه. یا ممکنه اصلا طرف متاهل باشه وشما سرگرمی باشی. ردش کن تمام بشه.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم روابط اینجوری طرف برای خودش یه دوس دختر داره که حضوری ملاقاتش میکنه. یا ممکنه اصلا طرف متاهل ب ...

۲۰ سالشه متاهل نیست😂🥲

از این پسرایی هم نیست خیانت کنه وقت نمیزاره فقط

خودش هم هی میگه ببخشید شرایطم اینطوریه میدونم نباید با این شرایط وارد رابطه میشدم ولی همینه برای ایندم باید کار کنم و فلان

ولی کسی که بخواد باهات حرف بزنه حداقل شده پنج دقیقه هم زنگ میزنه حرف بزنید

خداحافظی و اتمام رابطه از سمت تو...پیام داده جواب نمیدی ولی نکرد بلاک و خلاص

دلم نمیاد بلاکش کنم

ایا چیز زیادیه توقعم از رابطه؟ کسی که بخواد برات وقت میزاره با اینکه نداره

۲۰ سالشه متاهل نیست😂🥲از این پسرایی هم نیست خیانت کنه وقت نمیزاره فقطخودش هم هی میگه ببخشید شرایطم ...

بازم به هرحال بعید میدونم ته این رابطه به جایی برسه. باز خود دانی.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
به نظرم میشه نیم ساعت وقت بزاره بعد اصلأ دوست معمولی بودن چرته اگه در کل فکر میکنی با این پسر آینده ...

خب من هی میگم کات کنیم ولی ایشون هی بهونه میاره

حس میکنم برای اینکه اوقات خالیشو پر کنه باهامه چون اصلا سرکار و بعد کلاس دانشگاهش یه پیام نمیده

کل روز من بدون ایشون میگذره شب هم میاد در حد ده دقیقه حرف میزنه تمام چون خستست میخوابه

اگه دوست داره بهش فرصت بده عزیزم

دوبارفرصت دادم ولی تغییر نکرد

یبار کات کردیم دوباره بک زدیم گفت تلاشمونو باهم کنیم زورمونو باهم بزنیم ولی تلاشی نمیکنه اصلا برای این رابطه منم خسته شدم اینقد منتظر موندم اقا من اینجام بیا باهام یکم حرف بزن

منو پارتنرم همینم دیروز به زنگ زد نیم ساعت حرف زدیم عصر بود زنگ زد دیگه زنگ نزده شبم سر کار بوده صبح برگشته خوابیده تا الان میدونم دوباره شبم میره سر کار کلا وقتی شب کاره دیگه همش خوابه حالا باز موقعی که صبح ها میره سر کار شبش باهم حرف میزنم یه شهر دیگه س ولی یک ماه یکبارو میاد یه سر میزنه صبح بخیر که اصلا نمیگه فقط شبخیر 😂

دیدن دوباره ی تو فقط تو خواب خیاله (بابا)💔🥀

منو پارتنرم همینم دیروز به زنگ زد نیم ساعت حرف زدیم عصر بود زنگ زد دیگه زنگ نزده شبم سر کار بوده صبح ...

جالبش اینه این یبارم بهم زنگ نزده

کلا چت کردیم و الان همونم نمیکنیم

من شمالم اون تهران تا اینجا هفت ساعت راهه زیاد نمیتونه بیاد

جالبش اینه این یبارم بهم زنگ نزدهکلا چت کردیم و الان همونم نمیکنیممن شمالم اون تهران تا اینجا هفت سا ...

ما باهم رفتیم بیرون اصلا چت نمیکنیم ما ولی خیلی کار داره ما از یک سال پیش باهم آشنا بودیم ولی رفت ساوه کلا دیگه حرف نمیزد باهام زنگ نمیزد اون موقع کات کردیم بعد یک سال باز باهم حرف زدیم هم شهری هستیم ولی میره یک شهر دیگه من سنندجم اون ساوه

خوب شاید واقعا کار داره نمیتونه که دلش نمیاد کات کنه باهات

دیدن دوباره ی تو فقط تو خواب خیاله (بابا)💔🥀

ما باهم رفتیم بیرون اصلا چت نمیکنیم ما ولی خیلی کار داره ما از یک سال پیش باهم آشنا بودیم ولی رفت ...

حس میکنم بهونست اینا گفتم رفیقمم شرایط پارتنرش مثل برای منه ولی اون براش هی وقت میزاره

الان ایشون جواب منو از دیشب تا الان ندادن . من وارد رابطه شدم که با طرف حرف بزنم نه اینکه هی صبر کنم بگم بیا اینجا من منتظرم

زنگ هم میزنم برنمیداره

ما دو ماهه همو میشناسیم کمتر از یک ماه تو رابطه بودیم ولی خب کات کردیم دوباره بک زدیم الانم اینطوری میکنه خستم کرده