2777
2789
عنوان

دوست پسرم ول نمیکنه چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 59 پست
همون دیگه روانیم کرده😐هی میگم بسه بیا کات کنیم بهونه میاره دلمم نمیاد بزنم بلاکش کنم ولی وابستش نشد ...

خب خداروشکررر اگه وابسته نشدی ک اوکیه

ولی بلاکش نکن تکلیفت روشن کن باهاش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما اصلیه نیستی

اهل خیانت نیست چون هروقت خواستم بهم شات داده از اکانتاش

اگه خیانتی در کار باشه هم ایدی کل فامیلشو دارم میرم پیویشون ابروشو میبرم تا بفهمه با احساسات دختر مردم بازی نکنه🙏🏼

اهل خیانت نیست چون هروقت خواستم بهم شات داده از اکانتاشاگه خیانتی در کار باشه هم ایدی کل فامیلشو دار ...

از کجا میدونی اهل خیانت نیست

مگه همیشه کنارشی که از زندگیش بدونی

درخواست دوستی نده خصوصا شما نر نامحترم🥰

شما اصلیه نیستی

ن کلا اینقدر بدبینانه هم

ولی خیلی از پسرا اهل چت کردن اینا نیستن حوصلشون واسه این چیزا نمکشه نمونش داداش خودمم

خب نرن تو رابطه مگه مجبورن

چت نمیکنن زنگ بزنن یا هر چی

اووو گفتم الان گوشیت رو سوراخ کرده از زنگ و تهدید این رابطه اصلا چیزی نبوده الانم تموم شده است یه بلاک کنی دیگه کامل تمومه

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

ن کلا اینقدر بدبینانه هم ولی خیلی از پسرا اهل چت کردن اینا نیستن حوصلشون واسه این چیزا نمکشه نمونش د ...

همون منم بهش گفتم چرا رفتی تو رابطه ناراحت شد شروع کرد از زندگیش گفت دستش تو جیب خودشه و فلان از باباش پول نمیگیره

امروزم کلا آنلاین نشده البته فردا امتحان داره و فکر کنم تا ۷ سرکاره(داروخانه کار میکنه)

ن کلا اینقدر بدبینانه هم ولی خیلی از پسرا اهل چت کردن اینا نیستن حوصلشون واسه این چیزا نمکشه نمونش د ...

پسرا اگه فقط با یه نفر باشن و براشون مهم باشه هم حوصلشو دارن هم وقتشو پیدا میکنن

خیلی سادست ما دخترا پیچیدش میکنیم

درخواست دوستی نده خصوصا شما نر نامحترم🥰