2777
2789
عنوان

دوست پسرم ول نمیکنه چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینکارو امشب میکنم اگه اقا آنلاین بشه

انلاین شه شق القمر نمیکنه که باز بهونه اون اگه بخوادت بلاکم بشه میاد دنبالت یا ادم میشه قانعت میکنه

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
خب من هی میگم کات کنیم ولی ایشون هی بهونه میارهحس میکنم برای اینکه اوقات خالیشو پر کنه باهامه چون اص ...

چیکار ب اون داری

خودت تکلیف روشن کن و بلاک

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

این دیگه چ رابطه ک روزی نیم ساعت نمیتونه وقت بزاره کسی ک ایطور وقت نداره رابطه برا چیشه اونم مجازی

همون

منم بهش گفتم همینو اینو کفت :

“ اگه نمیتونی حق میدم بهت جدی خودمم باشم کنار نمیام میدونم شرایطم چرته ولی چیکار کنم حداقل ب فکر اینده ایم که بسازم برا خودم بابام ادم میلیاردری نیس بهم پول بده

من هروقت تونستم تکس دادم بهت خب ولی شبا ک میام واقعا خسته ام نمیتونم

نمیخام منم ازم ناراحت باشی چون واقعا از روی قصد کاریو نکردم

فقط شرایط زندگیم اینجوریه “

تو بازیچه شی فقط پرتش کن از زندگیت بیرون اعصاب و روح و روان و وقتتو از سر راه نیاوردی که حتی یه خداحافظی نکنه و وسط چت بره اینجور آدما سمی ان ..اون وقتش کارش مهمه تو مهم نیستی براش مطمئن باش ..آدما برا چیزای مهم وقت میزارن ..اصلا دیگه هرگز خودتو برای هیچ پسری بی ارزش نکن پسر باید خودش دنبال دختر راه بیفته دخترا خودتون برا هیچ پسری بی ارزش نکنید که جوونیتون میبازید همون وقت بزارید رو پیشرفت و تلاش خودتون

همونمنم بهش گفتم همینو اینو کفت :“ اگه نمیتونی حق میدم بهت جدی خودمم باشم کنار نمیام میدونم شرایطم چ ...

ببین من نمیگم که اون باید کلی تایم بزاره واسه چت کردن یا هرچی

ولی این ادم مگه میشه تو ۲۴ ساعت روز هیچ تایم خالی نذاشته باشه

همون تایم بین کلاساش میتونه زنگت بزنه یا پیام بده

همونمنم بهش گفتم همینو اینو کفت :“ اگه نمیتونی حق میدم بهت جدی خودمم باشم کنار نمیام میدونم شرایطم چ ...

این حرفا برا گول زدن و خام کردن دختراس جدی میگمچطور اگه یه عضو خانواده و دوستشون باشه ساعت ها وقت میزارن چت کنن حرف بزنن ..ساعت ها کلیپ میبینن و ساعت ها میخوابن یه چت معمولی نه ..پس بدون دخترا براشون سرگرمی و بازیچه ان

ببین من نمیگم که اون باید کلی تایم بزاره واسه چت کردن یا هرچیولی این ادم مگه میشه تو ۲۴ ساعت روز هیچ ...

منمهمونو گفتم بخدا

شبا میاد ده دقیقه حرف میزنه اونم پیوی نمیمونه هی افلاین میشه هی آنلاین جواب میده میره

منمهمونو گفتم بخداشبا میاد ده دقیقه حرف میزنه اونم پیوی نمیمونه هی افلاین میشه هی آنلاین جواب میده م ...

وای دختر ایطور خیلیییی ادم عصبیییی میشه خب

تازه حضوریم نمیتونین هی مدام همو ببینن

وای دختر ایطور خیلیییی ادم عصبیییی میشه خبتازه حضوریم نمیتونین هی مدام همو ببینن

همون دیگه روانیم کرده😐

هی میگم بسه بیا کات کنیم بهونه میاره دلمم نمیاد بزنم بلاکش کنم ولی وابستش نشدم حقیقتش اینقد از چشمم افتاده راحت میتونم ترکش کنم با این رفتاراش