2777
2789
عنوان

دوست پسرم ول نمیکنه چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 59 پست

بهونه میاره گذاشتت حاشیه کاراشم میکنه

نمیخوادم از دستت بده

فکر خودت باش تو ول کن برو

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهونه میاره گذاشتت حاشیه کاراشم میکنهنمیخوادم از دستت بدهفکر خودت باش تو ول کن برو

از یه طرف دلمم میسوزه براش نمیدونم چرا

از یه طرف حس میکنم دروغ میگه بهونه میاره از یه طرف دلم میسوزه بعدا میگه درکم نکرد و رفت و فلان

حس میکنم بهونست اینا گفتم رفیقمم شرایط پارتنرش مثل برای منه ولی اون براش هی وقت میزارهالان ایشون جوا ...

حق داری واقعا باید برات وقت بزاره نمیشه کلا بلاکش کنی چون میگی خودش محترمانه نمیره

دیدن دوباره ی تو فقط تو خواب خیاله (بابا)💔🥀

میخاد نگهت داره برا وقتای بیکاری یا همون دوست اجتماعیش بشی.. برا دلت.. خودتت.. وقتت.. غرورت ارزش قایل شو.. بلاک کن.. پسری دختریو بخاد پیام وزنگ که سهله.. دنیارو بهم میریزه براش.. پس به کم قانع نشو

حق داری واقعا باید برات وقت بزاره نمیشه کلا بلاکش کنی چون میگی خودش محترمانه نمیره

امشب آنلاین بشه دیگه واقعا تموم میکنم یه هفتس اینطوری داره میکنه

که چی الان از دیشبه جوابمو نداده تا الان حتی شب بخیر هم نگفت یهو محو شد وسط چت

میخاد نگهت داره برا وقتای بیکاری یا همون دوست اجتماعیش بشی.. برا دلت.. خودتت.. وقتت.. غرورت ارزش قای ...

ایشون عادت کرده فکر کرده من همیشه هستم با هر مشکلی میسازم برای همین با اطمینان فکر میکنه ولش نمیکنم

از یه طرف دلمم میسوزه براش نمیدونم چرااز یه طرف حس میکنم دروغ میگه بهونه میاره از یه طرف دلم میسوزه ...

عشقم حرف زدن اون اصلا مهم نیست بعدا چی میگه

توخودتم بکشی تهش باز پسرا خودشونو میکنن مظلوم ومیگن طرف درک نکرد ولم کرد جهنم بگن

فکرخودت باش و زندگیت که بازیش گرفته

اون باید منتظر تو باشه نگاش کنی نه تو حتی یه صبح بخیر هم حقت نباشه

دلسوز خودت و عمرت باش نه اون

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

اگه براش مهم بود از دستت نده اینجوری رفتار نمیکرد

اگه براش مهم بود از دستت نده اینجوری رفتار نمیکرد

من الان یک هفته کامله دارم هی میگم بسه واقعا نمیکشم تموم کنیم هی بهونه میاره نه میره نه مونده واقعا نمیفهمم فازشو

تازه از دیشبم هست تا الان جواب نداده

امشب آنلاین بشه دیگه واقعا تموم میکنم یه هفتس اینطوری داره میکنهکه چی الان از دیشبه جوابمو نداده تا ...

این دیگه انگار سرش به جا دیگه گرمه اره تموم کن اگرم بازم بهانه آورد بلاک کن دیگه

دیدن دوباره ی تو فقط تو خواب خیاله (بابا)💔🥀

من الان یک هفته کامله دارم هی میگم بسه واقعا نمیکشم تموم کنیم هی بهونه میاره نه میره نه مونده واقعا ...

فرصت هاتو دادی تو تمومش کن

یه پیام بده و حذفش کن از زندگیت