2777
2789
عنوان

چطور دلتون میاد عروسی بگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 51 پست
واقعا؟ کرمانشاهی ها هم اینطورن؟ اخه چقدر پول غذاش میشه ۱۵۰۰ نفر !ما میخوایم ۲۰۰ نفر دعوت کنیم اونم ب ...

البته ی نکته ای هست

این فامیل ما یک میلیارد و سیصد کادو دادن عروسی

کل خرج تالار یکو صد شده بود!!!

یعنی مردم ما خودشون خرج عروسیو میدن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه هم عقدمفصل هم عروسی مفصل گرفتیم عروسیم نزدیک ۸۰۰نفربودن ولی خب خوب بودبچه هام نگاه میکنن مخصوصاکوچیک میگه مامان من کجام🤭🤭

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

الان پشبمونی ؟؟حصرت مونده دلت

نه اصلا از اولشم از عروسی خوشم نمیومد یعنی خانوادگی همینیم :)))

یعنی حتی خونه هم داشت همسرم دوست نداشتم عروسی بگیرم

داداشم هم مث منه با اینکه خونه و ماشین و ... داشت و دستش به دهنش می رسید شرط ازدواجش یه عقد ساده بود

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

پس حتما خیلی پولدارن الکی میگن منطقه محروم

دل بزرگ دارن🫠

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

نه بابا ما بحث و شروع میکنیم میگیم قیمتا حالا کسی دلشم بخواد سخته میگه خواب گاهی برای زندکی خوب باید ...

احساسات میکنم ته دلش ناراحته

ولی اگر حرف از واجبات باشه خود ازدواجم واجب نبست

کاربری سوم...   
البته ی نکته ای هستاین فامیل ما یک میلیارد و سیصد کادو دادن عروسیکل خرج تالار یکو صد شده بود!!!یعنی ...

اینجوری خوبه

مام با کادو اغلب هزینه تالار در میاد

نهایتا تو عروسی های ما ۶۰۰ نفر باشه نهایتا😅😅

والا حسرت ب دل ادم بمونه و نخوره و نپوشه ک ۴ سال جلو تره؟!

مام زندگیمون معموله نه کم داریم نه زیاد ولی شعارم اینه تا داریم خوب میخورم خوب میپوشم خوب میگردم .....خدایی نکرده اگر نبود اونوقت ندارم دیگه.خب وقتی نیست نیست ولی الآن که هست چرا استفاده نکنم

کاربری سوم...