2777
2789
عنوان

چطور دلتون میاد عروسی بگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 51 پست

من عروسی نگرفتم

هزینه عروسی و خرید قبل ازدواج رو گذاشتیم رو هم آپارتمان گرفتیم

خدارشکر به خاطر یه شب عروسی و ریخت و پاش یه عمر مستاجر نشدم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار زندگی میکنیم همیشه میشه طلا گرفت ولی عروسی یکباره و آرزوی هر دختری هستمن خیلیی دیدم بعدا پشیمون ...

اینا حتی وام ازدواجشونم برداستن خونه خریدن میدونی چند سال از ما جلو هستن لوازم جهازم نخرید با وام ازدواجش ولی یه چند تا کار فرما ساده پدرش بهش داد پسره هم یخچال گازش و با تلوزیون گرفت گذاشت تو خونش الان بعد ۸ سال خونش و قصر کرده

واقعا؟ کرمانشاهی ها هم اینطورن؟ اخه چقدر پول غذاش میشه ۱۵۰۰ نفر !ما میخوایم ۲۰۰ نفر دعوت کنیم اونم ب ...

بله اکثرا همینن

بابام همیشه میگه اصل ازدواج شام عروسیه😂😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

سلام وقت بخیر اگه هنوز بلو رو نصب نکردی، وقتشه وارد دنیای یه بانک واقعی و راحت بشی!

بلو فقط یه اپ نیست...

یه تجربه بانکیه که همه چیز رو سریعتر، سادهتر و امنتر میکنه.

از کارتبهکارتهای فوری گرفته تا پشتیبانی واقعی و امکاناتی که هر روز بهتر میشن.

اگه میخوای تو هم از این راحتی لذت ببری،

بلو رو نصب کن و **کد من رو وارد کن: PZBXJI

با این کار هم ازم حمایت میکنی، هم خودت وارد یه تجربه متفاوت میشی.

بلو همون چیزیه که باید خیلی وقت پیش امتحانش میکردی!با زدن کد من ۱۵۰ تومن هم به حساب شما واریر میشه و هم به حساب من❤️

کارت به کارت راحت

کشیدن مبلغ تا ریال اخر

نداشتن کارمزد

وام های فوری

شماره کارت و شبا در دسترس

ارسال رایگان

پرداخت قبض و شارژ سریع

غیر فعال کردن و مسدود کردن فوری کارت

زیر نظر بانک سامان

بعد از نصب با هر دعوت از دوستانتان ۱۵۰ به کارت شما واریز میشود

الان ۸ساله مبکه عاقلانه ترین کارو کردم خواهرش بعد ۲ سال داره قرضا عروسی گرفتنش و مبده مستجره

دختردایی منم بخاطر همین کوتاه اومدناش داره جدا میشه میگه حسرت همچی به دلم مونده در صورتی که من حتی حاضر نشدم لباس عروسمو اجاره کنم ترجیح دادم بخرم

هر ادمی یه مدلیه نمیشه نسخه یکسان پیچید

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

اینا حتی وام ازدواجشونم برداستن خونه خریدن میدونی چند سال از ما جلو هستن لوازم جهازم نخرید با وام از ...

من نمیپسندم اینجور

ما هم با وام خونه گرفتیم و جهیزیه سنگین ندادیم ولی عروسی جمع و جور هم میگیریم

نمیشه از عروسی گذشت ...

همین که به زبون میاره یعنی داره خودشو دلداری میده شک نکن

نه بابا ما بحث و شروع میکنیم میگیم قیمتا حالا کسی دلشم بخواد سخته میگه خواب گاهی برای زندکی خوب باید پا گذاشت رو خواسته هایی که میدونی واحب نیست بعدشم میگه منم دلم میخواست ولی نگرفتم الانم بدون لباس عروس نبودم با عکسا خاطره دارم