2777
2789
عنوان

چطور دلتون میاد عروسی بگیرین

638 بازدید | 51 پست

توی این خرجا گرون نگبن جمع میشه که نصفشم جمع نمشه ......دیشب دختر فامیلمون کیلویی طلا داشت همه چی عالی و زیبا میگفت من عروسی نگرفتم به جاش پولام طلا خریدم بعد رفتم ارایشگاه و لباس عروس پوشیدم اتلیه یه البوم عکس بهم داد یه فیلم فرمالیته هم بیرون گرفتیم پلی با یه لباس و میکاب دیگه تو کویر بودن 🤣😅😅خوشمان امد ازش الان اون طلاهاش و بده ۴ تا عروسی و جوابه

با کوردا اصلا نمیشه راجب عروسی نگرفتن حتی حرف زد😂😂😂همین دیشب عروسی فامیلمون ۱۵۰۰ نفر بودن😆

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عروسی خیلی مهمه و خیلیم قشنگه اگه بتونی خوبشو بگیری

بعدا کویر و طلارم میشه خرید اما عروسی همون یباره

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

همه جوره پسرارو پررو کردن اینم روش

چندسال بعد میگن دختر عروسیم بگیره

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

درسته ولی بستگی به طرف داره

من سراغ دارم که همینکار کرد الان بعد از ۱۰ سال هر بار عروسی میره حسرت میخوره میگه کاش میگرفتم

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی هر جا میره عروسی حسرت رو دلش مومده الکی برا اینکه دلش خوش باشه هعی میگه طلاهام طلاهام

بوقتش طلاممیاد خونم میاد

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
با کوردا اصلا نمیشه راجب عروسی نگرفتن حتی حرف زد😂😂😂همین دیشب عروسی فامیلمون ۱۵۰۰ نفر بودن😆

واقعا؟ کرمانشاهی ها هم اینطورن؟

اخه چقدر پول غذاش میشه ۱۵۰۰ نفر !

ما میخوایم ۲۰۰ نفر دعوت کنیم اونم بزور 😂