2777
2789
عنوان

چطور دلتون میاد عروسی بگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 51 پست
مام زندگیمون معموله نه کم داریم نه زیاد ولی شعارم اینه تا داریم خوب میخورم خوب میپوشم خوب میگردم ... ...

اره والا شما دیدی کسی با گدا بازی بهش خوش بگذره؟ اینجور ادما پول هم داشته باشن بلد نیستن استفاده کنن و همیشه تو اذیتن

در حالی ک اگه اقتصادی باشی و از زندگی هم لذت ببری خدا هم شرایط رو جوری میچینه ک باکلاس تر و ثروتمند تر شی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقا یه کرد منو عروسی دعوت کنه توروخدا...

اینقد قول عروسی داداشمو به اهالی نی نی سایت دادم فک کنم هزار نفری فقط تو نی نی سایت مهمون داشته باشیم ما😂شمام بیا عزیزم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

مام زندگیمون معموله نه کم داریم نه زیاد ولی شعارم اینه تا داریم خوب میخورم خوب میپوشم خوب میگردم ... ...

خداییش کس هایی رو میشناسم که وضع مالیشونم خوبه ولی از امتحان کردن چیزای گرون یا به قول خودشون لاکچری میترسن..... درصورتی که من معتقدم هرچقدر خوب خرج کنی خدا بهت بیشتر میده

کاربری سوم...   
الکی نگو من واقعا میخوام بیام

داداشم سال بعد عروسیشه

ولی جشنای نوروزیمون بیا کمتر از عروسی نیستن واقعا ورود عموم هم ازاد😃

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه