تنها خدا...صفر تا صد زندگیمون رو خودمون دوتایی ساختیم
پدرم فقط پنج تا تشک بهم جهیزیه داد همین...الان خدا رو شکر بعد ۷ سال زندگی همه چی دارم
یه عقد ساده داشتم
موقع عروسی هم تنها چیزی که خودم انتخاب کردم لباس عروسی اونم سعی کردم قیمت مناسب باشه.برای ارایش هم فقط صورتم رو تو ارایشگاه ارایش کردم کلاه گذاشته بودم چون جشن مختلط بود
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تنها خدا...صفر تا صد زندگیمون رو خودمون دوتایی ساختیمپدرم فقط پنج تا تشک بهم جهیزیه داد همین...الان ...
🥺🥺🥺🥺🥺🥺من جهیزیه صفر تا صد میدن بهم خونه هم پدر شوهرم داره یکیشون میده ب ما اما همسرم میک نمیخام خوشم نمیاد انقد سخت میگیره میگ فردا بابام طعنه بزنه چی این شد حرف❤️🩹🥺
داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊
هیشکی جز خدا،، به هرکی ام خوبی کردیم از کمرمون زد،چه آشنا چه غریبه..
بزرگترین فامیلی رو توی شهرمون داریم،امکان نداره منطقه ای بریمو مارو نشناسن،، ولی خودمو شوهرم اینقده دست خیر رسوندیم ولی همیشه،خودمون بودیمو خودمون،، که شکر همدیگه رو داریمو وهمو درم میکنیم.. هزاران بار شکر..