2777
2789
عنوان

اول زندگیتون

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 111 پست

تنها خدا...صفر تا صد زندگیمون رو خودمون دوتایی ساختیم

پدرم فقط پنج تا تشک بهم جهیزیه داد همین...الان خدا رو شکر بعد ۷ سال زندگی همه چی دارم

یه عقد ساده داشتم

موقع عروسی هم تنها چیزی که خودم انتخاب کردم لباس عروسی اونم سعی کردم قیمت مناسب باشه.برای ارایش هم فقط صورتم رو تو ارایشگاه ارایش کردم کلاه گذاشته بودم چون جشن مختلط بود

43 سالگی ازدواج کردم. در این حد بدون که حتی میوه و شیرینی خواستگاری رو هم خودم خریدم.

وایی مگ میشه 🥺🥺🥺

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکس کمک نکرد هیچکس فقط پدرم جهیزیه داد

اول زندگی ماشین طلا زمین کلی طلا و سپرده بانکی داشتیم ولی همه چی رو از دست دادیم حتی همسرم کارش از دست داد

الان بعد از 6 سال زندگی با یه بچه دوباره داریم از صفر شروع میکنیم

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
جدی میگم خدا کمکمون کردو همیشه توی زندگی توکلم به خداستمن بچه طلاقم با خانواده مادی و پدری رابطه ندا ...

چقد خوب خوشخبت باشی همیشه باز خوبه خدا ی همسر خوبی داده بهت

ن اول زندگی قطعا همه چی نداشتیم

مخصوصا من و همسرم ک سنمون کم بود

ی مقدار پدرهمسرم کمک کردن

بقیشو خودمون طی سالها ب دس آوردیم

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

تنها خدا...صفر تا صد زندگیمون رو خودمون دوتایی ساختیمپدرم فقط پنج تا تشک بهم جهیزیه داد همین...الان ...

🥺🥺🥺🥺🥺🥺من جهیزیه صفر تا صد میدن بهم خونه هم پدر شوهرم داره یکیشون میده ب ما اما همسرم میک نمیخام خوشم نمیاد انقد سخت میگیره میگ فردا بابام طعنه بزنه چی این شد حرف❤️🩹🥺

هیچکس کمک نکرد هیچکس فقط پدرم جهیزیه داد اول زندگی ماشین طلا زمین کلی طلا و سپرده بانکی داشتیم ولی ه ...

الهییی چرا🥺🥺

منم گهیزیه همه چی میدن همه چیی خونه هم پدر شوهرم اما هسمرم همش ناامیده🥺❤️🩹 میگ نمیخام بابام کمکم کنه

میگ من کی باید ماشین بخریم کی قلان کنم ی بهمان کنمممم

هیشکی جز خدا،، به هرکی ام خوبی کردیم از کمرمون زد،چه آشنا چه غریبه..

بزرگترین فامیلی رو توی شهرمون داریم،امکان نداره منطقه ای بریمو مارو نشناسن،، ولی خودمو شوهرم اینقده دست خیر رسوندیم ولی همیشه،خودمون بودیمو خودمون،، که شکر همدیگه رو داریمو وهمو درم میکنیم.. هزاران بار شکر..

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️