2777
2789
عنوان

اول زندگیتون

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 111 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اول هیچی نداشتیم . مجبور شدم شریک بشم با خانواده شوهر . حتی تا یک هفته بعد از عروسی کمد نداشتم لباس توش بزارم . خیلی سختی کشیدیم و بلا سرمون اومد . اوایل زندگی ببشتر پدرم کمک کرد . اما الان خوبیم شکر خدا

سرویس طلا هم برنداشتم😊

🥲منم خیلی کارا رو انجام ندادم تا جایی ک تونستم همسرم سخت میگیره بخدا حالم اصلا خوب نیست

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

ن اول زندگی قطعا همه چی نداشتیم مخصوصا من و همسرم ک سنمون کم بودی مقدار پدرهمسرم کمک کردنبقیشو خودمو ...

میتونم درخواست بدم بهت !

عزیزم من و شوهرم هیچ کسی پناه مون نبود خانواده همسرم ادمای خوبی هستند اما پدرشوهرم دست بده نداره و ما هم نگفتیم پدر منم میخواست زمین بفروشه کمک کنه که به خاطر طرح زمینش فردش نرفت فقط جهیزیه داد هیچ کسی جز خدا پناه مون نبود به جای غصه خوردن و توقع داشتن از دیگران، دو تایی دل دادیم دست خدا و کار کردیم سخت بود اما شد. خونه خریدیم و ماشین هم داریم و اما قسط هم داریم خیلی خیلی 😀 😃

ن اول زندگی قطعا همه چی نداشتیم مخصوصا من و همسرم ک سنمون کم بودی مقدار پدرهمسرم کمک کردنبقیشو خودمو ...

من همسرم قبول نکینم

هیچی نداشتیم خدا کمک کرد شهرم دانشجو بود سربازی نرفته بود راننده آژانس شد حسرت همه چیز به دلم موند وقتی دستش پرشد اون روی سگش مشخص شد ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش کج است

هیشکی جز خدا،، به هرکی ام خوبی کردیم از کمرمون زد،چه آشنا چه غریبه.. بزرگترین فامیلی رو توی شهرمون د ...

بازم شکر

🥺🥺🥺🥺🥺🥺من جهیزیه صفر تا صد میدن بهم خونه هم پدر شوهرم داره یکیشون میده ب ما اما همسرم میک نمیخا ...

هر کی هر کاری دوست داره بذارید براتون انجام بده

فقط جوری رفتار کنید که طعنه نزنن

همدیگه رو دوست داشته باشین احترام بهم دیگه داشته باشین حله

هر زمان احساس کردین طعنه میخورین در نهایت ادب و احترام از زیر طعنه ها خلاص بشین