2777
2789
عنوان

درد قفسه سینه

111 بازدید | 23 پست

سلام بچها

از پریروز درد شدید معده و حالت تهوع داشتم ولی از دیروز قفسه سینه ،فک ،گردن ،ترقوه و پشتم درد میکنه کمی سر گیجه هم دارم دردش دائمی نیست هی میگیره ولی میکنه (فقط درد قفسه سینه دائمیه)

تو گوگل سرچ کردم میگه از علائم حمله قلبی میتونه باشه

کسی تجربه ایی چیزی داره بتونه کمکم کنه؟ممنون میشم

راستی گاهی اوقات احساس خفگی و تنگی نفس هم دارم

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینجوری بودم فهمیدم از اسید معده ام

منم رفلاکس دارم

ولی دردم خیلی شدیده هیچ موقع اینطوری نمیشدم

دیروز رفتم دکتر عمومی گفت فشارت خیلی پایینه دوتا سرم برام نوشت

من قفسه ی سینم درد میکرد دوسال پیش .دکتر قلب رفتن اکو ،تست ورزش .سی آنژیوگرافی قلب انجام دادم سالم ...

فقط قفسه سینه درد میکرد یا همه علائمی که من گفتم و داشتی؟

چون منم تیرویید دارم

فقط قفسه سینه درد میکرد یا همه علائمی که من گفتم و داشتی؟چون منم تیرویید دارم

من غذا میخوردم احساس سنگینی میکردم .نفسم تنگ میشد .البته من سی تی آنژیو انجام دادم تو اون مشخص شد بریج قلب دارم .چیز مهمی نیست ولی خودش باعث این علایم میشه.منم فکرم گردنم پشتم درد میکرد

ببین اینم بگم دکتر میگه قلب درد بگیره تو نمیتونی بگی به جای مشخص درد گرفته .اگه با دستت نشون دادی اینجام درد میکنه یعنی قلب نیست .قلب خیلی وحشتناک میشه جوری که آدم کارش به بیمارستان میکشه .ولی شما باز برو نوار و اکو بگیر .همسایه ما یک ساعت بود قلبش درد میکرد سکته کرد مرد .دکتر گفت همون لحظه ای که درد گرفته بود آورده بودین نمیمرد

من غذا میخوردم احساس سنگینی میکردم .نفسم تنگ میشد .البته من سی تی آنژیو انجام دادم تو اون مشخص شد بر ...

من یه سری تو بارداری بخاطر تپش قلب رفتم دکتر قلب اکو و نوار گرفت گفت مشکل خاصی نداری تپش قلبت طبیعیه بخاطر بارداری

ولی بعد بارداریمم تپش قلبم خوب نشد بدترم شد

الآنم میترسم برم دکتر هزینه کنم و نتیجه نبینم از دردش گریه میکنم نمیتونم تحمل کنم

برای شما به نظر میرسه اسید معده و میکروب معده داشته باشی آزمایش مدفوع بده مشخص میشه میکروب معده داری ...

تازه آزمایش دادم ...کم خونی دارم با تیرویید ...دکتر بهم گفت چربی خوب بدنت کنه فقط همینا چیز دیگه ایی نگفت