2777
2789
عنوان

چطوری میتونن❓

452 بازدید | 29 پست

من برام یه کم عجیبه

حالا میخوام بدونم توی فرهنگ شما چقدر نرمال هست؟

اینجا بعضی از کاربرها توقعشون این هست که پدرشوهر هزینه عروسی و طلا رو بده

خونه بخره یا اجاره کنه

بعد تازه ایراد میگیرن که چرا کمه؟

تازه یه کاربری بود که دوستشم داشتم و خوش اخلاق بود ولی ناراحت بود که چرا با خانواده شوهرش توی یه ساختمان هست؟

من خداروشکر از اول زندگیم شرایط مالی خوبی داشتیم ولی همه چیز برای خود همسرم بود و اصلا خانواده اش شرایط کمک کردن نداشتن

اصلا نمیتونم درک کنم چطوری میشه از بقیه گرفت و تازه طلبکار هم بود که چرا کم هست؟

جدا از فرهنگ هر جایی، باهات موافق جنم خود پسر خیلی مهم تر از خرج خونوادشه و کسی نباید بخاطر خرج کردن/نکردن خونوادش ناراحت شه

ولی در مورد اون کاربری که میگین به نظرم ناراحتیش از بابت زندگی تو ی ساختمون حق بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا از فرهنگ هر جایی، باهات موافق جنم خود پسر خیلی مهم تر از خرج خونوادشه و کسی نباید بخاطر خرج کردن ...

من حتی توی یه مهمونی هم نمیتونم خانواده شوهرم رو تحمل کنم و بارها شده نرفتم

و بارها شده وقتی امدن خونه ام رفتم بیرون

ولی کسی که رایگان توی خونه یکی دیگه زندگی میکنه و پول نداره بره دیگه مجبوره تحمل کنه و کوتاه بیاد هرچند سخت چون انتخاب خودش بوده

من حتی توی یه مهمونی هم نمیتونم خانواده شوهرم رو تحمل کنم و بارها شده نرفتمو بارها شده وقتی امدن خون ...

ببین چیزی که من به عینه بارها دیدم اسمش خونه رایگانه در عمل خونواده پسره چنان تیغی میزنن و با طوری پنبه سرمیبرن که نگو و نپرس خیلی اوقاتم با وعده وعید سر دختر ملت شیره میمالن

من حتی توی یه مهمونی هم نمیتونم خانواده شوهرم رو تحمل کنم و بارها شده نرفتمو بارها شده وقتی امدن خون ...

مریم جون باید دید آیا عروس هم میخواسته پیش خانواده شوهر زندگی کنه یا خیر. دیده شده همسر پول هم داشته ولی عمدا عروس رو برده که با مادر شوهر زندگی کنه و باهاش طلبکار باشن که پذیرایی و پخت وپز برای مهمون رو انجام بده و...

و آقا رفته بود پول هاش زمین و مغازه خریده بود واصلا قصد مستقل زندگی کردن نداشت

حالا بعضی مواقع که هر دو طرف موجه باشند تو یک ساختمان زندگی می کنند وهیچ مشکلی هم پیش نمیاد و صمیمیت وجود داره. همه چیز به انصاف واخلاق طرفین بستگی داره چه عروس باشه وچه خانواده داماد

والا به نظر من که توقع زیادی نیست

البته بسته به شرایط

شما خودتون مستقل بودید و ادم منصفی هم بودید و توقعی نداشتید

اما خب گاهی افراد علی رغم تلاش زیادشون،به اون درجه استقلال نمیرسن و پدرشون از تمکن مالی برخورداره

اگر یکم به پسر کمک کنه مستقل میشه و زندگی به کامش زهر نمیشه

ولی اینکارو نمیکنه!

بعد از مرگ هر پدرومادری اموالشون تماما به فرزندان میرسه

چرا نباید توقع بره در زمان حیاتشون با بخشی از درآمدشون کمکی هم کنن به فرزندشون؟

اینطوری زندگی بهتر نیست؟

دل فرزند از پدرومادرش شادتر نیست؟

اون پدرو مادر هم در عمرشون خزونی دارن...ما و اموال همه چیز نیست که

واقعا چیز عجیبی نیست حمایت پدر و مادر از فرزندش

حتی اگر ملزومات زندگی رو براش جزئا یا تماما فراهم کنن

مخصوصا اگر فرزند پسر دارن

و اصلا شرایط اقتصادی میطلبه همچین چیزی رو

خیلی ها هم قول یه سری چیزهارو تو خواستگاری به عروس اینده شون میدن

ولی متاسفانه چون روی یخ نوشته میشه قول هاشون😅

خرشون که از پل گذشت....😅

به نظرم حق دارن متنفر باشن ازشون

چون شاید اگر اون وعده های پوشالی نبود،ازدواجی هم صورت نمیگرفت ..

ولی من اگر چنین وعده ای بهم داده بشه

اول چک میکنم ببینم چقدر صحت داره

و حدالامکان قبول نمیکنم

مثلا اگر بگن یه خونه رو به پسرمون میدیم که زندگی کنه

تا سند رو نبینم باور نمیکنم

خیلی وقته خانواده پسر ها با دروغ هاشون خودشون رو زرنگ فرض میکنن

واقعا چیز عجیبی نیست حمایت پدر و مادر از فرزندش حتی اگر ملزومات زندگی رو براش جزئا یا تماما فراهم کن ...

منم نمیگم اینکه خانواده ها کمک کنن بد هست

اگر داشته باشن و بدن خوبه

من هر دوبار والدین طرف مقابلم شرایط سختی داشتن و دیگه منم گفتم وقتی اینا چیزی نمیدن منم از خانواده چیزی نخوام🤣

من میگم وقتی خانواده قراره کمک کنن دیگه نباید عروس بهانه گیری کنه و بگه کمه

یا چه میدونم من اینجا رو نمیخوام و این رو نمیخوام و اون رو نمیخوام و مجبور کوتاه بیاد

مثلاً من رابطه با خانواده گوریل که واقعا خیلی هم هزینه میکردن از همون تاج گل خواستگاری تا سرویس طلاهای بله برون که اصلا کسی نمیاره لال بودم

وقتی نظر میخواستن در مورد خونه و این چیزها روم نمیشد چیزی بگم و به خودشون واگذار میکردم

مریم جون باید دید آیا عروس هم میخواسته پیش خانواده شوهر زندگی کنه یا خیر. دیده شده همسر پول هم داشته ...

این موردی که تعریف کردم اون کاربر شرایط مالی جدا زندگی کردن رو نداشت

کلا کاربر مودب و با شخصیتی بود ولی لایف استایلش عجیب بود برام

حالا مگه در واقعیت میشه عملیش کرد؟😂چطور میشه اینو صحت سنجی کرد تا نه طرف و نه خانواده اش نگرخه؟😐

واکنش من درحال بررسی اسناد همسرم و پیرینت حساب :

🦀🦀🦀

2790
2778
2791
2779
2792