ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فک میکنی درست میشه یا نه؟ با زبون و جایزه و .... اصلا نمیشه فقط لازم یک چیزی وقف مرادش نباشه انقد اذ ...
نمیخام ته دلتو خالی کنم ولی چندین مورد اینجوری داشتیم که هرچی بزرگتر شدن بدتر شدن،،،حالا دختر داشتیم که شیطون باشه و نق بزنه الان خانوم شده و ساکت ولی پسرای غد و شر هرچی بزرگ تر میشن بدتر میشن،،،فقط تو بلوغ هواست بهش باشه زیاد باهاش سر شاخ نشی
🌚ایــن جا را خــراش بـده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امـضامـو ببیـنیـے😐
ایشون دلش پسر میخواد همینطور که به دختر دوست داشتن احترام میزاریم باید به نظر ایشون هم احترام بزاریم با اینکه من طرفدار درجه یک دخترام ولی دلیل گاردتون رو نمیفهمم
ایشون دلش پسر میخواد همینطور که به دختر دوست داشتن احترام میزاریم باید به نظر ایشون هم احترام بزاریم ...
دقیقا
من خودم دخترم و بشدت ارزش قائلم برا دختر و فرزند دختر و... چون خودم دختر هستم... ولی برا بچه خودم پسر میخام اینجوری بهتر میتونم بزرگش کنم چون علاقع هه هست. بچه پسر فامیل نداشتیم و.. دختر بوده و.. و..
🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺