2777
2789
عنوان

اونایی ک پسر دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 105 پست
اصلا از بچگی بد بود همش گریه میکرد الانم همه اذیت میکنه شش سالش ولی من و باباش واقعا کم آوردیم جالب ...

خدا به دادت برسه

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من افسردگی شدید و کمبود محبت از سمت همسرم داشتم پسرم واقعا نمیدونم پاداش کدوم کارمه لطف خداست ،ا ...

انشاالله درست میشه بچن دیگه خوب میشن... 🌹🤍

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

حدسم درست بود ولی پیشنهادم اینه به هیجانت پرو بال نده خیلی زوده برای عاشقی جوونی کن زندگی کن عشق به ...

صبر کردم همیشه ولی نیازمه

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

فک میکنی درست میشه یا نه؟ با زبون و جایزه و .... اصلا نمیشه فقط لازم یک چیزی وقف مرادش نباشه انقد اذ ...

نمیخام ته دلتو خالی کنم ولی چندین مورد اینجوری داشتیم که هرچی بزرگتر شدن بدتر شدن،،،حالا دختر داشتیم که شیطون باشه و نق بزنه الان خانوم شده و ساکت ولی پسرای غد و شر هرچی بزرگ تر میشن بدتر میشن،،،فقط تو بلوغ هواست بهش باشه زیاد باهاش سر شاخ نشی

مگه چند سالته که صبر کردی؟ هر چی بیشتر جو بدی و بهش فک کنی بدتره تمرکزت رو بذار رو موفقیت خودت اهداف ...

نزدیک ۱۸..

۴ساله

نمیخام ته دلتو خالی کنم ولی چندین مورد اینجوری داشتیم که هرچی بزرگتر شدن بدتر شدن،،،حالا دختر داشتیم ...

الانم خیلی سعی میکنم کاراش جدی نگیرم ولی واقعا نمیشه

چیزای نیز مثل قیچی و خودکار و ... پرت میکنه طرفمون

فوشهای خیلی زشت میده هممون کتک میزنه

خدا کنه درست بشه والا غیر قابل تحمل

الانم خیلی سعی میکنم کاراش جدی نگیرم ولی واقعا نمیشه چیزای نیز مثل قیچی و خودکار و ... پرت میکنه طرف ...

چرا نمیبریش مشاوره،،،بخدا تو بلوغ پوستتونو میکنه

ایشون دلش پسر میخواد همینطور که به دختر دوست داشتن احترام میزاریم باید به نظر ایشون هم احترام بزاریم ...

دقیقا

من خودم دخترم و بشدت ارزش قائلم برا دختر و فرزند دختر و... چون خودم دختر هستم... ولی برا بچه خودم پسر میخام اینجوری بهتر میتونم بزرگش کنم چون علاقع هه هست. بچه پسر فامیل نداشتیم و.. دختر بوده و.. و..

کلا این تفکر غلطه که هرکس بچه پسر دوست داره زن ستیزه و...

اتفاقا مرد ستیزم🤣🤣🤣🤣