2777
2789
عنوان

اونایی ک پسر دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 105 پست
فقط کاش پسرم بیش فعال نبود گاهی یه حرکاتی میزنه که قلبم درد میگیره از حرص وقتی دارو میدم و طفلی بیحا ...

دارو؟

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

من هم دقیقا با شما هم نظرم 😭😭😭

واااای اصلا یه حس بدیه اوایل میگفتم شاید از بچهای مردم بدم میاد بعد که بچهام به سن بلوغ رسیدن دیدم واویلا من کلن از ایتدا تا انتهای بلوغ از بچها خوشم نمیاد

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی خدا حفظش کنه و عاقبت بخیر بشه♥️🌿

💚💚💚

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
😐😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣🤣۱۷سالمه بذار عروس بشم تا مادر شوهر... اره دوست دارم لوسش کنم قلبونش بشه مامانش ا ...

تو الان دچار یه جور هیجانات شدی در درونت نمیدونم حس میکنم شدیدا نیاز به جنس مخالف داری که فرزند پسر میدوستی خخخخخ

آره خیلی اذیت میکنه فوش میده نمیزنه همه چیز پرت میکنه وای خستم کرده مدام میگم دوست ندارم 😭😭😭

بلوغ وحشتناکی در پیش رو داره و دارین

تو الان دچار یه جور هیجانات شدی در درونت نمیدونم حس میکنم شدیدا نیاز به جنس مخالف داری که فرزند پسر ...

شدیدا ک ن ولی درسته😂شوهرو پسرو میخام که.. عاشقی کنیم💔

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

بله برای بیش فعالیشه روانپزشک گفته روی دوبار بخوره گاهی که نرماله نمیدم ولی گاهی دیگه آنقدر بی قرار ...

وای ننه قلبم درد گرفت،،،الهی که امام رضا دست بکشه رو سر گل پسرت

خوشبحالتتتتتت برگزیده خدایی.. چه کار خوبی تو زندگی کزدی که همچین نعمتی نصیبت شده. من خیلی کمبود محب ...

بله من افسردگی شدید و کمبود محبت از سمت همسرم داشتم

پسرم واقعا نمیدونم پاداش کدوم کارمه لطف خداست ،اصلا یموقع هایی میاد سمتم و آرومم میکنه که حس میکنم ذهنم رو میخونه ،مثلا تو فکر خودکشی ام یک دفعه میاد میپره بغلم میگه مامان تو عشق منی بَپَس(نفس)منی خیلی دوست دارم ..فقط از خدا میخوام بیش فعالیش خوب شه آدم مفید و بی آزاری تو جامعه بشه

شدیدا ک ن ولی درسته😂شوهرو پسرو میخام که.. عاشقی کنیم💔

حدسم درست بود ولی پیشنهادم اینه به هیجانت پرو بال نده خیلی زوده برای عاشقی جوونی کن زندگی کن عشق به موقع ش سراغت میاد خواهرانه گفتم