2777
2789
عنوان

اونایی ک پسر دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 105 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه تا پسر دارم یه دختر پسرام پدرمو در آوردن دهنم سرویس شده ولی دخترم ماه ماه بهم تو کار خونه کمک میکنه به حرفام گوش میکنه کاش اون پسرامم دختر بودن یا زود ازدواج میکردن میرفتن راحت میشدم دردسر کم میشد

چه لذتی عزیزم قربون خدا برم

بچه هام یکی از یکی عاقل تر

پسرم یه جور دخترم جور دیگه باور کن فرقی نداره ولی دروغ چرا

تو خلوت مادر و دختری ، ناز دخترمو زیاد میکشم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
ولا میگن دختر خوبه و اینطوری یع که میگی من که پسر دارم جز سردرد چیزی دیگه ای عایدم نشده

بوسش کن لذت ببر

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

بله من خیلی ازش لذت میبرم ولی این به خاطر پسر بودنش نیست،به خاطر مهر و عطوفتیه که خودش داره،روزانه من و بابا و آبجیشو چندین بار بوس میکنه،صبحا میره دخترمو بوس میکنه بغل میکنه ،از مدرسه که میاد خیلی ذوقشو میکنه،تو کارای خونه بهم کمک میکنه،البته دیگه خیلی کاریه،گاهی اذیت میکنه که بده فلان کارو من کنم ولی هنوز نمیتونه،سر سفره میشینه به همه تعارف میکنه ،خیلی به باباش احترام میزاره،براش چایی میریزه میبره،قند براش میبره و در کل خیلی با محبته،این محبتش همه رو جذب میکنه

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

مگه میخوای بیضه هاشو بغل کنی که میگی یه عشق و لذت دیگه داره اومدی مصاحبه اختصاصی میکنی😂

بغل کردن بچه با بچه چه فرقی داره آخه دختر باشه یا پسر به یه اندازه باید لذت ببری

اییییی تو از اون مادرشوهر آویزونا میشی خدا سرمون نیاره

سه تا پسر دارم یه دختر پسرام پدرمو در آوردن دهنم سرویس شده ولی دخترم ماه ماه بهم تو کار خونه کمک می ...

چن سالتون

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

چون دختر هست نعمت خونه ای که دخار هست فرشته ها هستن پسر اینجوری نیست

وقتی میگم با منبع بگو بخاطر همینه ینی پسر نعمت نیست ؟فرشته ها فرار میکنند؟

بخدا زشته تو این دوره هنوزم این حرفا باشه قدیم بخاطر اینکه پسر بره کمک پدر برای کشاورزی و دامداری و این کارا چون کارشون زیاد بوده پسر پسرشون بوده وگرنه تاج که نمیخواسته برسه به بعدی مملکت بی شاه بمونه