2789
عنوان

شام دعوت شدیم

312 بازدید | 37 پست

این دعوت شدنه به خاطر منه ، ولی من جدیدا خیلی چاق شدم ، این ۱۰ روز ایناس که رژیمم ولی خب ، اونجوری که ایده الم باشه رعایت نکردم، ولی خو برنج هم نخوردم ، کلاااا۳ قاشق برنج خوردم تو همه این مدت

حالا این شامه برای منه ، عیبه بگم رژیمم نمیخورم😐چکار کنم تروخدا

عذاب وجدان میکشه منو اگه بخورم

بعد این مدت رژیمم فقط کمک کرد از این چاق تر نشم 😐😂( فکر کنم تیرویید کم کارم دوباره شروع کرده :/... یه مدت خوب بود

امشب هم اینو بخورم نتیجه رژیمم میشه اضافه وزن ترکیدن در چند ماه اینده

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

طبق تجربه به محض اینکه بگی رژیمم یا گند میزنن تو روحیه ت یا در هر صورت میگن که یه امشبه و بخور و فلان

من بودم میگفتم تو خونه یه چیزی خوردم زیاد اشتها ندارم حالا چند لقمه ای هم میخورم

برو مهمونی بخور .هیچوقت تو جمع نگو رژیمم تو خفا ادامه بده.رژیم کتوژنیک بگیر تا عید ۲۰ کیلو کم کن

دقیقا منم تو رژیم

تو مهمونی غذا کم میریختم و آروم میخوردم کسی هم متوجه نمیشد

دوباره میسازمت💪

دارم میگم رژیمم چکار کنم تو مهمونی نخورم ولی کسی ناراحت نشه؟!

نگران نباش لقمه ات رو که نمیشمرن. آروم تر بخور تا زمان بیشتر ببره. مثلا اگه باید ۵ قاشق برنج بخوری همون رو بکش تو بشقاب هی آروم آروم بخور تنها که نیستی بقیه غذا رو میخورن

برو مهمونی بخور .هیچوقت تو جمع نگو رژیمم تو خفا ادامه بده.رژیم کتوژنیک بگیر تا عید ۲۰ کیلو کم کن

اره منم نمیدونم چرا، اما حس خوبی نمیگیرم تو جمع بگم رژیمم

رژیم کتوژنیک رژیم گوشت و چربیه درسته؟

صبحونه این ترکیب رو میخورم ، کره بادام زمینی ، جو پرک، دانه چیا، شیر، تخم مرغ اب پر

ناهار ، گوشت و مرغ میندازم داخل سرخ کن ، بدون روغن،

شام هم همینو تکرار میکنم یا نمیخورم

بعضی وقتا یه نون تست و عسل و کره بادوم هم میخورم

حسابه؟

من ۹ سال هست کتوژنیک تغذیه میکنم هیچکس نفهمیده میگم فلان چیز به معدم نمیسازه

روش خوبیهههه

برای این رژیم میشه سوپ هم خورد؟

ببخشید شما چطوری وقتی هوس خوراکی بکنی جلو خودتو میگیری؟ کیک ، چیپس و پفک ، پیتزا و...

اره منم نمیدونم چرا، اما حس خوبی نمیگیرم تو جمع بگم رژیمم رژیم کتوژنیک رژیم گوشت و چربیه درسته؟ صبحو ...

تا حدودی آره ولی کتوژنیک عسل و هیچ مدل نون و لبنیات به جز خامه و پنیر پرچرب نداره .برعکس مرغ رو هم با کره حیوانی سرخ میکنی همین چربی سالم باعث بی اشتهایی میشه برای جلوگیری از ریزه خواری هم عالیه