2777
2789
عنوان

اونایی ک پسر دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 105 پست

من پسر دارم فقط چهارسالشه بدجور از لحاظ عاطفی تامینم میکنه یعنی تا یکم برم تو خودم یا حالم بد شه آنقدر قربون صدقه ام میره آنقدر درکش بالاست بزرگترین هدیه خداست حتی شوهرم حسودیش میشه میگه تو محبت رو از اون میگیری منو ول کردی🥲😂..

مگه میخوای بیضه هاشو بغل کنی که میگی یه عشق و لذت دیگه داره اومدی مصاحبه اختصاصی میکنی😂 بغل کردن بچ ...

😐😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣🤣۱۷سالمه بذار عروس بشم تا مادر شوهر... اره دوست دارم لوسش کنم قلبونش بشه مامانش از اللن خخخ

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هردو جنسشو دارم وواقعا هردو عشقن ماشاءالله هرچه بزرگترمیشن بیشتر عاشقشون میشم همچنین بچه هاشون

الان جوجه پسرم بیخوابی زده به سرش ونمیخوابه 😍

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

پسر دار شدن خیلی خوبه

اما تربیت کردنش خیلی مهمه و البته کار واقعا سختی هم هست

پسرا معمولا از دخترا لج باز ترن.جو گیر ترن.و زود هم واکنش نشون میدن بکم خشن ترن بازیگوش ترن

ولی خیلی مهربون ترن کینه ای نیستن

عاااااشق ماماناشونن

عاشق اینن که ماماناشون بهشون توجه کنن

اصلا طاقت این رو تدارن که مامانشون ناراحت باشه

کار اشتباهی کنن و بدونن مامانشون نارتحت شده معذرت خواهی میکنن زود پشیمون میشن

خلاصه ماماناشونو خیلی بیشتر دوست دارن و براشون مهمه

مگه میخوای بیضه هاشو بغل کنی که میگی یه عشق و لذت دیگه داره اومدی مصاحبه اختصاصی میکنی😂 بغل کردن بچ ...

من کمبود محبت دارم ب پسر حس عاشقانه خاصی دارم

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

بچه داشتن فقط مسئولیت و سختی داره همش نگرانی حرص خوردن و ... چه دختر چه پسر اینم که میگن واااایی لذ ...

نه والا من اغراق نمیکنم،گاهی بچه هامو که بوس میکنم احساس میکنم هیچوقت سیر نمیشم،دوست دارم روزی هزارتا بوسشون کنم

البته که مسئولیت و سختی هم داره ولی لذت هم داره،همش در کنار همه

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

باورم نمیشه هنوز کسایی هستن که بین دختر پسر فرق میزارن هم دختر هم پسر هردو بانمکن و عشق و نور رو وارد زندگیه انسان میکنن کلا بعد از بچه زندگی خیلی بهتر و قشنگتر میشه اما به جنسیت فکر نکن بچه هرچی که باشه باید سالم و صالح باشه جنسیت تو این دور و زمونه اصا مهم نیس

فقط کاش پسرم بیش فعال نبود گاهی یه حرکاتی میزنه که قلبم درد میگیره از حرص وقتی دارو میدم و طفلی بیحال میشه و سرمو برمیگردونم میبینم افتاده کنار اسباب بازی هاش و خوابه

میشینم کلی گریه میکنم 😭

من پسر دارم فقط چهارسالشه بدجور از لحاظ عاطفی تامینم میکنه یعنی تا یکم برم تو خودم یا حالم بد شه آنق ...

خدا حفظش کنه

پسرمنم خیلی عاطفیه امسال مریض بودم بیشتر از خودم پیگیر روند درمانم بود وهمش نگرانه وروزی چند بار تماس میگیره وحالمو میپرسه

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
من پسر دارم فقط چهارسالشه بدجور از لحاظ عاطفی تامینم میکنه یعنی تا یکم برم تو خودم یا حالم بد شه آنق ...

خوشبحالتتتتتت برگزیده خدایی.. چه کار خوبی تو زندگی کزدی که همچین نعمتی نصیبت شده. من خیلی کمبود محبت و.. دارم کاش منم بهترین شوهرا پسرا نصیبم شه🥲