واااای اصلا یه حس بدیه اوایل میگفتم شاید از بچهای مردم بدم میاد بعد که بچهام به سن بلوغ رسیدن دیدم واویلا من کلن از ایتدا تا انتهای بلوغ از بچها خوشم نمیاد
🌚ایــن جا را خــراش بـده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امـضامـو ببیـنیـے😐
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
خوشبحالتتتتتت برگزیده خدایی.. چه کار خوبی تو زندگی کزدی که همچین نعمتی نصیبت شده. من خیلی کمبود محب ...
بله من افسردگی شدید و کمبود محبت از سمت همسرم داشتم
پسرم واقعا نمیدونم پاداش کدوم کارمه لطف خداست ،اصلا یموقع هایی میاد سمتم و آرومم میکنه که حس میکنم ذهنم رو میخونه ،مثلا تو فکر خودکشی ام یک دفعه میاد میپره بغلم میگه مامان تو عشق منی بَپَس(نفس)منی خیلی دوست دارم ..فقط از خدا میخوام بیش فعالیش خوب شه آدم مفید و بی آزاری تو جامعه بشه