2777
2789
عنوان

جواب مادر شوهر عنمو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 51 پست
چون ۶ ماه ترک کرد منم ماه اخر یک بار شل گرفتم فرتی حامله شدم

دیگه خوشگلم ببخشید ببخشید بی عقلی بوده دیگه کارت...فکر کردی بچه بیاری ترک میکنن ...معتاد جماعت تا خودش نخواد کاری نمیکنه ...بچه هیچی حل نمیکنه اون یه استرس کوچیک بگیره میدوعه میره دنبال موادمن داداشم بابام معتاد بودن کل بچگیم با یه بابای مفنگی معتاد گذشت با یه مادر دیوانه عصبی ...

شاد و سلامت باشید 💐

بعدم معتاد بود چرا تحقیق نکردی ماشالله خونوادن پرتت کردن تو اغوش این مرد فوق العاده یکمم یقه خونوادت ...

شوهرم اصلا بهش نمیاد .. شرکت داره ده تا کارمند داره مدل حرف زدنش و رفتارش رو ببینی باورت نمیشه همیشه جواب ازمایش های اعتیادش منفی بوده .. اره بابام معتاد بوده بخاطر همین من خودم سریع میفهمم کی معتاده کی نیست اینو نفهمیدم چون مشروب میخورد مواد زدنشو پشت مشروب خوردن شیکش قایم کرد تا وقتی ک رفتم زیر یه سقف دیدم این موادم میزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه خوشگلم ببخشید ببخشید بی عقلی بوده دیگه کارت...فکر کردی بچه بیاری ترک میکنن ...معتاد جماعت تا خو ...

خودم میدونم خودم تو این عذاب بزرگ شدم برو تاپیکامو بخون ک چقدر ناراحتم ک حاملم دارم دیوونه میشم

نمیخوام دلسرد شی یا حالت بد شه...ولی حواست به خودت و بچت باشه اگه خونه داره از الان یجوری بنام خودت بزنش ماشینی چیزی هرچی داره مخشو بزن بنام خودت کن یجوری پول بگیر ازش پشت خودتو پر کن به هرحال....مادر من با چهارتا بچه موند بپای مرد معتادولی الان یک دنیا مال بنامش...به من که دختر بزرگشم تفم نمیندازه اما خودش تامین ببین توام این مرد بعدا میتونه توانایی مالی داره جبران کنه برات بعد اعتیادش بابام بعد بیست سال مواد گذشات کنار با یبار کمپ رفتن ..بعضیا هزاران بار دیدم رفتن و ترک نکردن خودت بشین بسنج الکی نیس...

شاد و سلامت باشید 💐

شوهرم اصلا بهش نمیاد .. شرکت داره ده تا کارمند داره مدل حرف زدنش و رفتارش رو ببینی باورت نمیشه همیشه ...

حالا که اوضاع مالیش خوبه برای خودت حداقل پس انداز کن خونه اینا بخر و طلاق بگیر با بچت زندگی کن ، دیگه حامله ای کاریش نمیشه کرد ، پس بفکر اینده باش

تنها یه دلیل داره زن بگیره از اون خونه بره راحت شن مارو بندازن تو دردسر،یا زودتر زنش بدیم ولگرد نشه

الان همه دردسر واسترسش واسه تو هست نه اونا اونم با این حالت

اینو بدون بچه هم دنیا بیاد همه چی واست هزار برابر سختتر میشه

خودم میدونم خودم تو این عذاب بزرگ شدم برو تاپیکامو بخون ک چقدر ناراحتم ک حاملم دارم دیوونه میشم

ببین بعنوان دوست بهت بگم پشتوانهمالی برای خودت تامین تا میتونی پول بگیر ازش طلا بخر با مواد زدنش معلوم نیس زندگیشو چیکار کنه شرکتو چیکار کنه چون حال خودش نیس ..طلا زمین خونه ماشین هرچی هس بگو بزنه بنامت منشو بزن یجوری نمیدونم فقط من این همه سال دیدم که پول زیاد میتونه جبران کنه فقط ...پس دوست داره عزیزم...خانوادتم پس مثل خونواده من نمیشه روشون حساب کرد...

شاد و سلامت باشید 💐

اسی مواد چی میزنه که مشخص نمیکنه؟

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

یا خدااااز کجا فهمیدی؟چجوری میشه فهمید؟

از حالت هاش .. مثلا دیدم شب نمیخوابع البته انقد زرنگ بود من ک چشم باز میکردم خودشو میزد ب خواب ولی من میفهمیدم .. غذا نمیخوره .. یهو گیر میده ب گوشیش ولش نمیکنه .. بعد شوهرم ادمیه در ماه دو سه بار میره مواد میزنه بقیه ش مشروبه اصلا انقد زرنگه مال اینه جواب ازمایش اعتیاد هاش منفی میشد

از حالت هاش .. مثلا دیدم شب نمیخوابع البته انقد زرنگ بود من ک چشم باز میکردم خودشو میزد ب خواب ولی م ...

نه بابا هزارتا راه هس...بنظر من طلاق نگیر شاید درست شد هیچی معلوم نیس فقط پشتوانه مالی و دیگه بچه نیار همین یدونه ذو بزرگ کن..والله من یدونه دارم تو تاپیکاو زدم دوتا که شناسایی نشم رفتم ایودی گذاشتم که دیگه نیارم توام یکاری کن...

شاد و سلامت باشید 💐

از حالت هاش .. مثلا دیدم شب نمیخوابع البته انقد زرنگ بود من ک چشم باز میکردم خودشو میزد ب خواب ولی م ...

من دارم نامزد میکنم

انقدر معتاد زیاد شده توو ایران ک فوبیا دارم نکنه نامزد منم داشته باشه